Με αρκετές απουσίες θα υποδεχτεί η Τότεναμ τον ΠΑΟΚ το βράδυ της Τετάρτης για το Europa League. Σίγουρα εκτός μάχης είναι οι τραυματίες Νίκο Κράνιτσαρ, Ντάνι Ρόουζ, Μάικλ Ντόσον και Τομ Χάντλστοουν. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Τζιοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ και Ρόμαν Παβλιουτσένκο, που ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις σε προσαγωγούς και γόνατο αντίστοιχα.

Αντίθετα, ετοιμοπόλεμος είναι ο Λούκα Μόντριτς, που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε και του στοίχισε τη συμμετοχή στο ματς του Σαββάτου με τη Γουέστ Μπρομ.

«Έχουμε ένα ρόστερ με πολλές επιλογές. Θα κάνουμε αλλαγές, αλλά οι παίκτες που θα αγωνιστούν θα είναι πολύ υψηλής ποιότητας», δήλωσε ο προπονητής των «σπιρουνιών», Χάρι Ρέντναπ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δύο διαφορετικές σχολές ποδοσφαίρου στον δρόμο του ΠΑΟΚ: Τα προφίλ των Ντινάμο Κιέβου και Κλουζ

Με Ντινάμο Κιέβου ή Κλουζ ο ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό του Europa League

Live Streaming: Η κλήρωση του ΠΑΟΚ για τον 2ο προκριματικό του Europa League

ΠΑΟΚ: Το υπο-γκρουπ του «δικεφάλου του Βορρά» ενόψει της κλήρωσης του 2ου προκριματικού του Europa League

Europa League: Η κλήρωση του 1ου προκριματικού - Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Οι μπάλες που θα χρησιμοποιηθούν τη νέα σεζόν σε Europa και Conference League

Οριστικό: Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό του Europa και οι ημερομηνίες-κλειδιά

Εμερι: «Ήσασταν σοβαροί, συγκεντρωμένοι και δείξαμε την επιθυμία μας, πάμε και για άλλα μεγάλα πράγματα στο μέλλον»

Όταν φτάνει εκεί, όλα... τελειώνουν: Ο Μαρτίνες έδωσε συνέχεια στο τρομακτικό σερί νικών του σε τελικούς!

Η παράσταση της Άστον Βίλα κόντρα στη Φράιμπουργκ: Τα highlights του τελικού

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.