Ο ΠΑΟΚ είναι η ελληνική ομάδα που βρίσκεται υψηλότερα στην παγκόσμια κατάταξη μετά το Νοέμβριο, σύμφωνα με την Παγκόσμια Υπηρεσία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου (IFFHS).

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» παραμένει σταθερό στην 35η θέση, την οποία κατέχει μαζί με τη Σταντάρ Λιέγης. Η ΑΕΚ υποχώρησε έξι θέσεις και είναι 102η, ο Ολυμπιακός κέρδισε 40 θέσεις και είναι 144ος, ενώ ο Παναθηναϊκός υποχώρησε 32 θέσεις και είναι στο νούμερο 208.

Στην κορυφή παραμένει η Μπαρτσελόνα, δεύτερη είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ η Βελέζ Σάρσφιλντ εκτόπισε από την τρίτη θέση τη Μαν. Γιουνάιτεντ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR