Συνεχίστηκε κανονικά την Πέμπτη η προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗ για τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, με προπόνηση που έγινε στο Βαρδινογιάννειο. Όλοι οι παίκτες έδειξαν μεγάλο πάθος στην εκτέλεση του προγράμματος, γεγονός που σχολίασε θετικά πολλές φορές ο Νίκος Αναστόπουλος.
Αποκλειστικά σε ασκήσεις με μπάλα αφιερώθηκε η προπόνηση του «μουστάκια». Κυρίως σε δίτερμα χωρίς τερματοφύλακες αφιερώθηκε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος. Ο Έλληνας τεχνικός χώρισε τους παίκτες του σε δύο ομάδες που είχαν τρία μπαλαντέρ. Στόχος της άσκησης ήταν η γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας.
Ο κ. Αναστόπουλος έμεινε ιδιαίτερα ευχαριστημένος από τις προσπάθειες και το πάθος των παικτών του και πολλές φορές εξωτερίκευσε την ικανοποίησή του για τη συνέπεια που έδειχναν.
Το τελευταίο τέταρτο αφιερώθηκε στις στημένες φάσεις.
Ατομική προπόνηση με το Κώστα Χανιωτάκη έκαναν οι τερματοφύλακες.
Η προετοιμασία για τον αγώνα με τους Αρκάδες θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή στις 16:30 και, στη συνέχεια, θα ανακοινωθεί η αποστολή.
Τέλος, η διοίκηση της ΠΑΕ συγχαίρει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την πρόκριση στους «32» του Europa League και τη μεγάλη νίκη επί της Τότεναμ στο Λονδίνο.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης