Το δημοσίευμα της Sportday για την πρόταση που κατέθεσε πριν από λίγες ημέρες στον Γιάννη Βαρδινογιάννη να αναλάβει το μάνατζμεντ του Παναθηναϊκού μαζί με άλλους Παναθηναϊκούς επιχειρηματίες επιβεβαίωσε ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης με δηλώσεις του στην εφημερίδα.

«Επιβεβαιώνω το ρεπορτάζ. Την τελική πρόταση την κατέθεσα πριν λίγες ημέρες. Δεν θέλω, όμως, να σηκώσουμε καμία άμμο. Έδωσα την πρόταση για να χρησιμοποιηθεί ή ολόκληρη ή μέρος αυτής, για το καλό της ομάδας. Τώρα, όμως, προέχει η ηρεμία της ομάδας και δεν θέλω να πω κάτι για αυτό», τόνισε το πρώην μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ.

Η πρόταση κατατέθηκε στις 30 Νοεμβρίου και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης το γνωρίζει, αλλά δεν μπορεί να πάρει θέση ακόμα, αφού απουσίαζε στο εξωτερικό και δεν έχει διαβάσει αναλυτικά την πρόταση.

Ο Μαυροκουκουλάκης έχει μαζί του επιχειρηματίες Παναθηναϊκών αισθημάτων, που είναι έτοιμοι να βάλουν χρήματα για το μάνατζμεντ της ομάδας, αλλά με περιορισμένο μπάτζετ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσανάκας: «Η σεζόν του Ολυμπιακού θυμίζει ένα roller coaster»

Δεσύλλας: «Η επίθεση παραμένει η μεγάλη πληγή του Παναθηναϊκού»

Ντέμης: «Καλύτερος ο Ολυμπιακός στην Τούμπα, πρόβλημα όταν δεν είναι σε φόρμα ο Ελ Κααμπί»

Ντέμης: «Η ΑΕΚ είχε τις ευκαιρίες για να κερδίσει το ντέρμπι - Απίθανος ο Μαρίν, ο καλύτερος από τον Γενάρη»

Ντέμης: «Ο Παναθηναϊκός έχει ίσως το καλύτερο ρόστερ αλλά όχι ταυτότητα - Σημαία στο ντέρμπι ο Τετέι»

Τσορμπατζόγλου: «Συζητά με Κοσέλεφ ο ΠΑΟΚ για τις αλλαγές - Καλύτερα νούμερα ακόμη και από Ελ Κααμπί ο Γερεμέγεφ»

Τσακίρης: «Έβγαλε αίσθημα… αυτοσυντήρησης η ΑΕΚ στη Λεωφόρο - Η ομάδα δεν πήρε τα ρίσκα που διέταξε ο Νίκολιτς»

Καπνογόνα και συνθήματα στην προπόνηση του Asteras AKTOR ενόψει Λάρισας!

Πλήγμα για τον Άρη: Κάταγμα στο χέρι ο Διούδης, χάνει το φινάλε της σεζόν

Παναθηναϊκός: Πώς εξασφαλίζεται η προτεραιότητα για τα διαρκείας στον Βοτανικό