Εκνευρισμένος από τις αποφάσεις του διαιτήτη Σελίμου, παρουσιάστηκε στη συνέντευξη τύπου, ο προπονητής του Εργοτέλη, Νίκος Καραγεωργίου, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης κόντρα στον Ατρόμητο (1-0). Ο Καβαλιώτης τεχνικός τόνισε πως είναι λυπηρό να επαναλαμβάνονται γεγονότα κατά της ομάδας του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Καραγεωργίου στη Συνέντευξη Τύπου:

Για το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο:
«Παρά την καλή προσπάθεια δεν πήραμε ούτε το βαθμό. Η στενοχώρια είναι διπλή γιατί συμβαίνουν γεγονότα κατά της ομάδας και δεν ξέρω το γιατί. Έγινε ένα παιχνίδι ανοιχτό με προϋποθέσεις για γκολ. Εμείς χάσαμε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν. Δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα αλλά τι να κάνουμε.

Δεν έγιναν πολλές φάσεις γενικά αλλά ο Ατρόμητος έκανε γκολ μία φάση που του παρουσιάστηκε. Ήταν ένα μοιρασμένο παιχνίδι που είχαν και οι δυο ομάδες κάποιες ευκαιρίες για να προηγηθούν. Δεν έγιναν πολλές ούτε για εμάς ούτε για τον αντίπαλο όμως ο Ατρόμητος κατάφερε να βάλει το γκολ. Εμείς στις ευκαιρίες που μας δόθηκαν δεν το κάναμε και χάσαμε».

Για τις αποφάσεις του διαιτητή:
«Αν παρακολουθείτε τα παιχνίδια του Εργοτέλη θα δείτε την αντιμετώπιση που έχει η ομάδα. Αν τα δείτε αντικειμενικά τα πράγματα θα το καταλάβετε. Αν έχετε άλλη αντίληψη για τις φάσεις μάλλον φοράτε μπλε και άσπρα γυαλιά. Αν δεν το αναφέρω δεν θα το γράψετε κάποιοι για τα πέναλτι. Κάθε Κυριακή κάποιοι δυστυχώς δεν τα βλέπουν».

Για τον τρόπο που αναπτύχθηκε ο Εργοτέλης:
«Προσπαθούσαμε να εκμεταλλευτούμε την υπεροχή μας στο ψηλό παιχνίδι. Αυτό έγινε στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα και είναι λογικό να παίξεις έτσι από την στιγμή που κλείστηκε ο Ατρόμητος».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρίτσας στη Δίκη στον ΣΚΑΪ: «Ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει τις εκπλήξεις - Το Big-4 μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο»

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας να αναδείξουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

Βραβεία ΠΣΑΤ: Το αφιερωματικό βίντεο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

Λεβαδειακός ο 9ος: Το ιστορικό επίτευγμα που κυνηγά η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου