Οριστικά, χωρίς τον Φώτη Γεωργίου θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΣ Γιάννινα τον ΠΑΟΚ, αύριο (4/12, στις 17:15). Ο μεσοεπιθετικός των Ηπειρωτών δεν κατάφερε να προπονηθεί ΟΥΤΕ το Σάββατο, αφού το δάχτυλό του στο πόδι παραμένει πρησμένο από το χτύπημα που δέχθηκε στην προπόνηση της Πέμπτης και, ως εκ τούτου, τέθηκε εκτός «μάχης».
Παράλληλα, εκτός αποστολής τέθηκαν ΚΑΙ οι Τζανής, Μπαγκαγιόκο και Οικονόμου, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, όπως και οι Ταμπάσης, Ανδράλας και Πατσατζόγλου.
Ο Γιάννης Χριστόπουλος, λοιπόν, συμπεριέλαβε στην αποστολή τους: Κηπουρό, Φέγκρους, Ντάσιο, Πάντο, Κώτσιο, Μπουζίντ, Βάντερσον, Τζημόπουλο, Λίλα, Βίλα, Μπεσέρα, Ζαϊρί, Κεϊτά, Ντε Βινσέντι, Κυριάκο, Σκούφαλη, Κουέβας και Μπακαγιόκο.