Με θλάση δεξιού δικεφάλου αποχώρησε από το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Κέρκυρα (1-0) ο Τραϊανός Δέλλας. Κάκωση αριστερής ποδοκνημικής είναι η διάγνωση για τον Λεονάρντο.

Μπορεί η Ένωση να πήρε τους τρεις βαθμούς στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ με την Κέρκυρα ωστόσο για μία ακόμα φορά υπήρχαν… απώλειες.

Ο Τραϊανός Δέλλας, όπως έγινε γνωστό μετά το τέλος της αναμέτρησης, υπέστη θλάση στον δεξιό δικέφαλο ενώ η διάγνωση για τον Λεονάρντο είναι κάκωση αριστερής ποδοκνημικής.

Το ακριβές διάστημα απουσίας των δύο παικτών θα γίνει γνωστό μετά τον απεικονιστικό έλεγχο στον οποίο θα υποβληθούν τη Δευτέρα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρόταση του ΠΑΟΚ για τον βασικό τερματοφύλακα της Γιαγκελόνια

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έπαιξε με τη φωτιά με Ατρόμητο και Αστέρα, πρέπει να προσέξει σήμερα για να μην καεί»

Αθανασίου: «Το πρώτο δυνατό τεστ για τον Παναθηναϊκό κόντρα στον ΠΑΟΚ - Οι σκέψεις Νίστρουπ για 11άδα»

Τσακίρης: «Ο Νίκολιτς έχει σημαδέψει το παιχνίδι με τον Άρη για να τσεκάρει τη νοοτροπία των παικτών του»

Ροντινέι: «Φεύγω… κουρασμένο να κερδίζω κάθε χρόνο τίτλους»

Συγκινητικός Ρέτσος για Μουζακίτη: «Μία τεράστια ευκαιρία που πραγματικά αξίζεις»

Προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη για χάρη του ΠΑΟΚ ο Ντιέγκο Κόστα!

ΑΕΚ-Άρης: Οι πρωταθλητές ψάχνουν αντίδραση απέναντι στους φορμαρισμένους Θεσσαλονικείς

Μετά το Μεξικό και στην Κολομβία θα είναι τηλεοπτικά τα ματς του Ολυμπιακού!

Βόλος-Ολυμπιακος: Στο Πανθεσσαλικό με στόχο το 3Χ3 οι «ερυθρόλευκοι»

TAGS: A.E.K.