Δύο ήταν οι λόγοι που οδήγησαν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να εκδώσει ανακοίνωση αργά την Κυριακή. Πρώτον η αντιμετώπιση της ομάδας από τον κ. Αρετόπουλο στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στον οποίο επέτρεψε να κάνει σκληρό παιχνίδι, και δεύτερον οι τελευταίες εξελίξεις στο παρασκήνιο.

Όπως γράφει η «SportDay», οι Θεσσαλονικείς σκοπεύουν να ακολουθήσουν διαφορετική τακτική στα θέματα διαιτησίας, αφού θεωρούν ότι μέχρι στιγμής η στάση τους δεν έχει εκτιμηθεί από ορισμένους και ετοιμάζουν τη δική τους «επίθεση».

Εν τω μεταξύ, ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου ο Θοδωρής Ζαγοράκης ή ο Ζήσης Βρύζας με τον Παντελή Κωνσταντινίδη για να ενημερώσουν τον κόσμο του «Δικεφάλου του Βορρά».

Το συγκεκριμένο θέμα θα αποφασίσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, αφού γνωρίζει ότι ειδικά στο αγωνιστικό κομμάτι υπάρχουν πολλά ανοιχτά ζητήματα. Μάλιστα, εντός της εβδομάδας αναμένεται να υπάρξουν νεότερα όσον αφορά τα χρέη της ομάδας στο δημόσιο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι παίκτες του ΠΑΟΚ επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον αγώνα (10/12) με τον Ατρόμητο στην Τούμπα.

Ο Λάζλο Μπόλονι περιμένει να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκονται ο Βιεϊρίνια και ο Λίνο, αφού χθες η ομάδα είχε ρεπό. Μάλιστα, η περίπτωση του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού είναι πιο σημαντική μετά τον τραυματισμό του Γιώργου Γεωργιάδη. Επίσης, δεν υπολογίζεται ο Θανάσης Παπάζογλου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ίδια προβλήματα στον ΟΦΗ

Τσορμπατζόγλου: «Οι απουσίες των τεσσάρων θα πλήξουν τον ΠΑΟΚ στα τελευταία ματς» - Η εκτίμηση για τον κόσμο στην Τούμπα

Sport: «Ο Ριμπάλτα στο στόχαστρο της Εσπανιόλ για διευθυντής ποδοσφαίρου»!

Τσανάκας: «Δύσκολα να πραγματοποιήσει πολλές αλλαγές στην 11άδα του Ολυμπιακού ο Μεντιλίμπαρ»

Ανατροπή και «ναυάγιο»: Ο Ματσάρι δεν αναλαμβάνει τον Ηρακλή!

Δεσύλλας: «Σκέφτεται να αλλάξει το σύστημα με ΑΕΚ ο Μπενίτεθ - Οι πιθανότητες για τη διάταξη του Παναθηναϊκού»

Κετσετζόγλου: «Προβάδισμα ο Ζίνι για βασικός, ο Βάργκα δεν ''κουνιέται'' - Τα δεδομένα για την αριστερή πλευρά»

Τρία προβλήματα για Γρηγορίου στον Άρη

Ματσάρι: «Θέλω να ενισχυθεί σημαντικά η ομάδα και ένα ποιοτικό ρόστερ - Όχι επιλογές μόνο με στόχο τη σωτηρία»

Το όμορφο βίντεο της ΑΕΚ με νεαρούς φίλους της ομάδας, Βίντα και μαθήματα «κιτρινόμαυρης» ιστορίας

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.