Σίγουρος πως ο Ολυμπιακός με εμφανίσεις όπως αυτή κόντρα στην Άρσεναλ, ο Ολυμπιακός μπορεί να πάει μακριά στο Europa League είναι ο Γιάννης Μανιάτης. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής πρόσθεσε πως τα πράγματα θα ήταν καλύτερα αν οι «ερυθρόλευκοι» είχαν περισσότερα ματς στα πόδια τους στην αρχή της διοργάνωσης, ενώ ξεκίνησε τις δηλώσεις του αναφερόμενος στην… Ντόρτμουντ!

«Συγχαρητήρια στη Ντόρτμουντ που πήρε την τέταρτη θέση του ομίλου, αυτή της άξιζε από την αρχή. Εμείς σήμερα ήμασταν καλύτερη και πήραμε δίκαια τη νίκη, αλλά μας άφησε εκτός Champions League η νίκη της Μαρσέιγ. Με τέτοιες εμφανίσεις, όπως η σημερινή, αλλά και αυτή στη Γαλλία, ο Ολυμπιακός μπορεί να τα πάει πολύ καλά και στο Europa League. Με τέτοιες εμφανίσεις μπορούμε να προχωρήσουμε», ήταν τα πρώτα λόγια του Μανιάτη, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στο γεγονός ότι οι Πειραιώτες μπήκαν στη μάχη του Champions League, χωρίς να έχουν δώσει ούτε ένα επίσημο ματς.

«Στο πρώτο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ δεν είχαμε παιχνίδια στα πόδια μας, ενώ οι Γάλλοι είχαν ήδη παίξει πέντε αγωνιστικές. Φταίει το ελληνικό ποδόσφαιρο, η Σούπερ Λίγκα, όλοι μας. Δεν γίνεται η ομάδα που παίζει στο Champions League να μην έχει παιχνίδια στα πόδια της όταν ξεκινούν οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Αν είχαμε, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά».

Σχετικά με την προτίμηση του Ερνέστο Βαλβέρδε να τον χρησιμοποιεί ως αμυντικό χαφ, είπε: «Μπορώ να παίξω και σε αυτή τη θέση. Όπου με βάζει ο προπονητής μου θα παίζω. Το θέμα να παίζει καλά η ομάδα».

Τέλος, αναφερόμενος στη συνέχεια, τόνισε: «Ο Δεκέμβριος είναι ένας δύσκολος μήνας, έχουμε παιχνίδια Τετάρτη-Κυριακή. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε, να σκεφτούμε το πρωτάθλημα, να μην κάνουμε κάποια γκέλα. Προέχει να ηρεμήσουμε από το σημερινό παιχνίδι. Σιγά-σιγά πάντως βρίσκουμε τον ρυθμό μας σαν ομάδα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Μάκελι διαιτητής στον πρώτο ημιτελικό Ατλέτικο-Άρσεναλ

Επιβλήθηκε ποινή έξι αναμετρήσεων στον Πρεστιάνι λόγω ομοφοβικής επίθεσης στην αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης

Sold out σε λίγες ώρες ο πρώτος ημιτελικός Ατλέτικο-Άρσεναλ για το Champions League!

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο