Ένας 60χρονος επιχειρηματίας είναι ο «δράστης» της... πανάκριβης καραμπόλας που σημειώθηκε τη Δευτέρα σε αυτοκινητόδρομο της νότιας νομαρχίας Γιαμαγκούτσι, στην Ιαπωνία.

Όπως είπε ο 60χρονος στους αστυνομικούς υπερέβη το όριο ταχύτητας με την κόκκινη Ferrari του και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

Το τροχαίο σημειώθηκε την ώρα που ο 60χρονος προσπάθησε να αλλάξει λωρίδα με μεγάλη ταχύτητα, και λόγω και της ολισθηρότητας του οδοστρώματος, έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω στο διαχωριστικό.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα διαλύθηκαν οκτώ Ferrari, μια Lamborghini, τρεις Mercedes, ένα Nissan Skyline και ένα Toyota Prius.

Τα πολυτελή σπορ αυτοκίνητα οδηγούσε μια ομάδα από 14 λάτρεις του αυτοκινήτου. Προορισμός τους ήταν η Χιροσίμα, 120 χιλιόμετρα μακρύτερα από το σημείο του ατυχήματος, όπου θα συμμετείχαν σε μια παρουσίαση σούπερ αυτοκινήτων.

Ο υπαίτιος του ατυχήματος ενδέχεται να του ασκηθούν διώξεις για αμελή οδήγηση με πρόκληση τραυματισμού.

Πηγή: newsbeast.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι ένοπλες δυνάμεις της Κολομβίας σκοτώνουν πέντε μέλη του μεγαλύτερου καρτέλ της χώρας

Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του αεροσκάφους που αγνοούνταν στην Κολομβία - Νεκροί όλοι οι επιβαίνοντες

Οριακή ανάκαμψη στην παγκόσμια αγορά smartphones το 2025 - Οι «ηγέτες»

Πατήσια: Στο νοσοκομείο 17χρονος που έπεσε θύμα άγριας ληστείας

Κλειστή η οδός Ομήρου στο κέντρο: ΤΕΕΜ ελέγχουν ύποπτη μηχανή έξω από την Τράπεζα της Ελλάδος

Στην Θεσσαλονίκη ο Βαρθολομαίος για μνημόσυνο στα θύματα-Υποδέχονται τους 7 οι οργανωμένοι

Φονική έκρηξη στη «Βιολάντα»: Τα λάθη, οι παραλείψεις και το κίτρινο χρώμα στο χώμα

Τραγωδία στη Λάρισα: Νεκρή γυναίκα που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Φαλάνη

Γεωργιάδης: «Στο χειρουργείο ο ένας φίλαθλος του ΠΑΟΚ - Επιστρέφουν αύριο οι άλλοι δύο τραυματίες»

Τραγωδία στη «Βιολάντα»: Ελεύθεροι ο ιδιοκτήτης και τα δύο στελέχη