Στην Μάντσεστερ Σίτι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντίτμαρ Χάμαν. Ο Γερμανός ποδοσφαιριστής υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον αγγλικό σύλλογο και την Τετάρτη προέβη σε δηλώσεις στο γερμανικό πρακτορείο «sid»: «Υπέγραψα συμβόλαιο δύο χρόνων με οψιόν γι’ ακόμη μια χρονιά. Πήρα μια απόφαση πολύ γρήγορα. Όταν φάνηκε ξεκάθαρα ότι δεν θα έμενα στη Λίβερπουλ, δεν είχα πολύ χρόνο στη διάθεσή μου για να αποφασίσω», τόνισε ο 32χρονος.

Ο έμπειρος μέσος είχε επεκτείνει τη συνεργασία του με τη Λίβερπουλ μέχρι το 2007 αλλά οι διοικούντες την ομάδα αποφάσισαν τελικά να τον παραχωρήσουν. Με τη μεταγραφή του αυτή, ο Χάμαν θα συνεργαστεί και πάλι με τον Στιούαρτ Πιρς, αφού ήταν συμπαίκτες με τον νυν τεχνικό της Σίτι, στη Νιούκαστλ το 1998. Την επόμενη χρονιά ο πρώην διεθνής άσος πήγε στη Λίβερπουλ με την οποία κατέκτησε το 2005 το Τσάμπιονς Λιγκ. Το μεγαλύτερο μέρος της περυσινής χρονιάς πάντως το πέρασε στον πάγκο.

Επιμέλεια: Κώστας Ιωάννου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Κάνει κρύο έξω»: Η ατάκα του Έμερι για τη μη χειραψία του στον Αρτέτα!

Σε τεντωμένο σχοινί ο Μαρέσκα στην Τσέλσι

«Πώς επιτρέπεται αυτό;»: Ο Αρτέτα ξανά στο στόχαστρο για… σκοτεινές τακτικές απέναντι στην Άστον Βίλα!

Τεσσάρα-δήλωση από την καταιγιστική Άρσεναλ απέναντι στη Βίλα - Θύμα του… εαυτού της η Γιουνάιτεντ, παραπάτησε με Γουλβς

Αδιόρθωτη Τσέλσι, πέταξε ξανά βαθμούς στην έδρα της - Περίπατος της Έβερτον στην έδρα της Νότιγχαμ!

Μπράιτον: Βασικός ο Μίλνερ απέναντι στη Γουέστ Χαμ - Ακόμα 6 παιχνίδια για το απόλυτο ρεκόρ στην Premier League!

Σοβαρό πλήγμα για την Άρσεναλ: Νοκ άουτ για το αποψινό μεγάλο ματς με την Άστον Βίλα ο Ράις!

Premier League: Ντέρμπι κορυφής στο Emirates

Καταγγελία της Νότιγχαμ για τη διαιτησία στο ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι!

Αρτέτα: «Παρακολουθούμε την αγορά-Χρειαζόμαστε 24-25 παίκτες κι έχουμε πολλούς τραυματίες»