Το επόμενο διάστημα θα συζητήσουν στον Ολυμπιακό αν και πόσες μεταγραφές θα γίνουν την περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται στο εξωτερικό για προσωπικές υποθέσεις και όταν επιστρέψει ενδέχεται να συναντηθεί με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, με τον οποίο θα συζητήσει το συγκεκριμένο θέμα.

Στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, όμως, τονίζουν πως προτεραιότητα αυτή τη στιγμή αποτελούν οι εκτός έδρας αγώνες για το πρωτάθλημα με Κέρκυρα και Λεβαδειακό.

Πάντως, κάποιες πρώτες κινήσεις έχουν γίνει, αφού οι σκάουτερ της ομάδας έχουν παρακολουθήσει διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και καθημερινά στα γραφεία του συλλόγου προτείνονται πολλοί παίκτες. Οι Πειραιώτες θα «ψαχθούν» για τη θέση του τερματοφύλακα (έντονα ακούγεται το όνομα του Ντούσαν Κούτσιακ της Λέγκια Βαρσοβίας), λόγω των κακών εμφανίσεων που είχε ο Φράνκο Κοστάντσο στους περισσότερους αγώνες που αγωνίστηκε.

Από εκεί και πέρα, ίσως υπάρξει ενίσχυση της επιθετικής γραμμής με την επιστροφή του Ντιόγο (στο τέλος του χρόνου λήγει ο δανεισμός του στη Σάντος) ή του Κώστα Μήτρογλου (να “σπάσει” ο δανεισμός του στον Ατρόμητο), ενώ στη σχετική λίστα παραμένει ψηλά το όνομα του Τζάκσον Μαρτίνεζ (Κολομβιανός φορ που παίζει στο Μεξικό).

Επίσης, θα τεθεί επί τάπητος αν γίνει κάποια κίνηση για τη μεσαία γραμμή της ομάδας μετά τους τραυματισμούς που είχαν το τελευταίο διάστημα ο Αριέλ Ιμπαγάσα και ο Φραν Γέστε.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα ξεκινήσουν την προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα (11/12, 19:30) με την Κέρκυρα για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο τραυματισμός του Χοσέ Χολέμπας δεν εμπνέει ανησυχία, όμως ο Βαλβέρδε ενδέχεται να μην ρισκάρει με τη χρησιμοποίηση του στο παιχνίδι με τους «Φαίακες».

Παράλληλα, είναι πιθανό να τεθεί στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού ο Γέστε, ο οποίος έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις που αισθανόταν και δείχνει έτοιμος να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσανάκας: «Οι ανοιχτές θέσεις για ενδεκάδα - Πάει για βασικός ο Ρέτσος»

Τσακίρης: «Υπερανταγωνιστικά τα τελευταία δύο πρωταθλήματα - Μόνο καλό κάνει για το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Ο Τζούριτσιτς ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την εθνική Σερβίας

Τσορμπατζόγλου: «Ο Σαββίδης μιλά στους παίκτες στα τελευταία ματς - Ημέρα που θα την εξιστορούμε για πολλά χρόνια»

Λύγισε τον Παναθηναϊκό στα πέναλτι και πέρασε στον τελικό η Κ15 του ΠΑΟΚ

Σαββόπουλος: «Crash test για τον Άρη το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ενόψει του τελικού Κυπέλλου»

Ολυμπιακός: Με Ρίτσαρντς, Ιμπόρα στη Λεωφόρο - Εκτός ο Ορτέγκα

Νικολογιάννης: «Αποφασισμένοι στον Παναθηναϊκό για νίκες στα δύο τελευταία ματς της σεζόν»

Ούτε ο ΠΑΟΚ έβγαλε αποστολή - Στο ξενοδοχείο όλοι οι διαθέσιμοι!

Φρόιντφελντ: Στην Ελλάδα το VAR έχει λειτουργήσει φανταστικά καλά – Όταν δέχθηκα την πρόταση πέρασα βράδια χωρίς ύπνο