Στις ΗΠΑ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μίκαελ Γκσπούρνινγκ, όπως ήταν αναμενόμενο. Ο Αυστριακός τερματοφύλακας, ανακοίνωσε τη μεταγραφή του στους Σιάτλ, με συμβόλαιο διάρκειας 2+1 χρόνια.

Ο γκολκίπερ θα αποχωρήσει από την SKODA Ξάνθη, πριν τα Χριστούγεννα, αφού θα πρέπει να βρίσκεται στη νέα του ομάδα στις 9 Ιανουαρίου.

Σε δηλώσεις στην «Sportday» ανέφερε πως στεναχωριέται που αφήνει την ομάδα που αναδείχτηκε, ωστόσο κάνει ένα βήμα στην καριέρα του.

«Στεναχωριέμαι που αφήνω την Ξάνθη, μιας και εδώ αναδείχθηκα, αλλά παράλληλα είμαι χαρούμενος για το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στην καριέρα μου. Είναι ένα βήμα για μένα, μιας και είναι ομάδα με δυνατότητες που παίζει πάντα μπροστά σε κόσμο.

Από την ομάδα μου έδειξαν πως με ήθελαν και με εμπιστεύονται για το νούμερο ένα και αυτό ήταν σημαντικό για μένα
», ανέφερε ο Γκσπούρνινγκ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπιανκόν: «Ξεκάθαρο πέναλτι από τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς - Τραγικά όσα είδαμε από διαιτητή και VAR»

Μεντιλίμπαρ: «Και 25 λεπτά να είχαμε, πάλι καθυστερήσεις θα έκανε η Κηφισιά»

Με Ουάρντα, αλλά χωρίς δύο με Ατρόμητο η ΑΕΛ

Τα highlights από την γκέλα του Ολυμπιακού ενάντια στην Κηφισιά

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ισοπαλία του Ολυμπιακού με την Κηφισιά

Τσορμπατζόγλου: «Πρέπει να βγει νικητής από το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για την 11άδα»

Συγκλονιστικός Τεττέη, ξέσπασε σε λυγμούς σε ζωντανή σύνδεση μετά το τελευταίο του ματς με την Κηφισιά

Δεσύλλας: «Πρέπει να είναι βελτιωμένος και να αποφύγει τα λάθη ο Παναθηναϊκός - Η πιθανή 11άδα για Τούμπα»

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει τρομερή αύρα και πολύ μεγάλη ευκαιρία κόντρα στον ΟΦΗ - Οι σκέψεις του Νίκολιτς για την 11άδα»

Χριστόγλου: «Κωμωδία, ρεσιτάλ από τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς»

TAGS: Ξάνθη