Ο Αλσατός τεχνικός της Αρσεναλ απέκλεισε το ενδεχόμενο η ομάδα του να αποκτήσει κάποιο παίκτη την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου καθώς όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η «το ρόστερ της ομάδας είναι υπερπλήρες αφού και με την επιστροφή των τραυματιών δεν θα έχουμε τι να κάνουμε τόσους παίκτες».

Πάντως όλοι στην Αγγλία περίμενα πως τα «κανόνια» θα δραστηριοποιηθούν έντονα για την απόκτηση ποδοσφαιριστή. Ωστόσο ο Βενγκέρ με τις δηλώσεις του αυτές διέψευσε τις όλες φήμες.
Ένας όμως σημαντικός παράγοντας που η πρωταθλήτρια Αγγλίας δεν κάνει μεταγραφές είναι οι τιμές που μετά από ένα διάλειμμα δυο χρόνων έχουν εκτοξευθεί και πάλι στα ύψη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Βενγκέρ

«Θα κοιτάξω στη μεταγραφική περίοδο και θα δω ποιος αγοράζει, αλλά δεν καίγομαι. Είναι ακριβή η αγορά και οι περισσότεροι πάικτες είναι υπερτιμημένοι.
Δεν ακριβοπληρώσαμε τον Ρέγιες, γιατί δεν ήμασταν απελπισμένοι να προβούμε σε μια τέτοια κίνηση με δεδομένο ότι βρισκόμασταν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Αν κάτι εξαιρετικό εμφανιστεί δεν θα πούμε όχι, αλλά δεν χρειαζόμαστε να αγοράσουμε κάποιον επιθετικό, είτε μέσο ή κεντρικό αμυντικό. Με τους Φλαμινί, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Φαμπρέγκας και Βιεϊρά να επανέρχονται έχουμε 4-5 μέσους. Αν μείνει και ο Εντού τι θα κάνουμε με τόσους παίκτες»;

Επιμέλεια: Λευτέρης Καραγιάννης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκουαρδιόλα: «Δεν υπάρχει λόγος που φεύγω - Τίποτα δεν είναι αιώνιο, η αγάπη μου για τη Σίτι όμως είναι»

Μένει στη Λίβερπουλ και… ενισχύεται ο Σλοτ

«Η Λίβερπουλ επικοινώνησε με τον Κλοπ για το μέλλον του Σλοτ»

«Πλησιάζει όλο και περισσότερο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τονάλι»

Ενδιαφέρον της Τότεναμ για τον Τρούμπιν της Μπενφίκα

«Για… hangover καλά τα πήγαμε»: Οι παίκτες της Άστον Βίλα δεν πίστευαν αυτό που πέτυχαν στο Μάντσεστερ!

Έζησε αυτό που περίμενε 22 χρόνια η Άρσεναλ: Ο Έντεγκααρντ σήκωσε το τρόπαιο της Premier League!

«Έσπασε» ο Σαλάχ: Με μάτια γεμάτα δάκρυα αποχαιρετούσε το Άνφιλντ και τη Λίβερπουλ

Η Τότεναμ σώθηκε, η Τσέλσι έμεινε εκτός Ευρώπης και το «Έτιχαντ» λύγισε για Πεπ και Μπερνάρντο Σίλβα

Δεν κλαίμε εμείς, εσείς κλαίτε: Ο Σαλάχ φίλησε για τελευταία φορά το «Άνφιλντ» και αποχαιρέτησε με δάκρυα τη Λίβερπουλ!