Ένα ευχάριστο και ένα δυσάρεστο νέο επεφύλασσε στον Μίχαλ Πρόμπιερζ η σημερινή (Πέμπτη 8/12) προπόνηση του Άρη, που συνεχίζει την προετοιμασία του για την κυριακάτικη (11/12) αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ο Πολωνός τεχνικός είδε τον Μανώλη Παπαστεριανό να επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει το τράβηγμα στους προσαγωγούς που είχε αποκομίσει από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Σε αντίθεση με τον 24χρονο μέσο, που τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του για το ματς με τους Αρκάδες, απών από την προπόνηση ήταν ο Νέρι Καστίγιο. Ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στο πόδι και ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας να μην εκφράζει ανησυχία. Παρ’ όλα αυτά, η κατάσταση του ποδοσφαιριστή θα επανεκτιμηθεί αύριο (9/12).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ατρόμητος: Η αποστολή της ομάδας για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας στο Κίελτσε – Το πρόγραμμα των φιλικών

Τσορμπατζόγλου: «Στόχος του ΠΑΟΚ να τελειώνει με Γιαννούλη, 8άρι και φορ τις επόμενες μέρες»

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ δεν μπορεί να βιαστεί για τον αντι-Πινέδα - Ο Νίκολιτς ξέρει τι κάνει ο Ριμπάλτα»

Σαββόπουλος: «Στόχος του Άρη να έχει αριστερό μπακ και στόπερ όταν επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη»

Αντύπας: «Η εικόνα του Πόποβιτς και το θέμα του τερματοφύλακα στον Ολυμπιακού ενόψει Ναϊμέγκεν»

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός είχε δουλέψει και τις αποχωρήσεις και αυτό φαίνεται με Γέντβαϊ και Σιωπή»

Προς επιστροφή στην Τουρκία ο Σιώπης!

Αποχαιρέτησε τον Γέντβαϊ ο Παναθηναϊκός - Το οικονομικό όφελος της συμφωνίας με την Αλ Σαμπάμπ

«Κατάλαβε ο Νίκολιτς όσα χρειάζονται διόρθωση»: Το σχόλιο Τζαλίδη για το 3-2 της ΑΕΚ επί της Τσβόλε

Βοριαζίδης: «Έχω δουλέψει σκληρά - Είμαι χαρούμενος που αγωνίστηκα σήμερα»

TAGS: Άρης