Την άποψη ότι η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την Μπαρτσελόνα στο σαββατιάτικο ντέρμπι με την Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε ο Γιόχαν Κρόιφ, μιλώντας στην ισπανική εφημερίδα «AS». Επίσης, ο πρώην παίκτης και προπονητής των «μπλαουγκράνα» τόνισε ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν είναι καθοριστικό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Ποιο είναι φαβορί να κερδίσει το Σάββατο; Μπορώ να πω μόνο ότι η Μπαρτσελόνα παίζει πάντα για τη νίκη απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Θα δούμε το Σάββατο ποιος θα αναδειχθεί νικητής…», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Το Clasico δεν θα είναι καθοριστικό. Απομένουν πολλά παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Κανένα αποτέλεσμα το Σάββατο δεν θα είναι κρίσιμο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Καταλήγοντας, ο Κρόιφ τόνισε: «Είναι μόνο ένα παιχνίδι και τίποτα περισσότερο από αυτό. Αν νικήσει η Ρεάλ Μαδρίτης, δεν θα σημαίνει ότι γίνεται φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube