Στη δυσκολία της αναμέτρησης της 13ης αγωνιστικής, στην οποία ο Ατρόμητος θα φιλοξενηθεί στην έδρα του ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε ο Γιώργος Δώνης.

Ο προπονητής της ομάδας του Περιστερίου τόνισε πως πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι από την αρχή του αγώνα, ώστε να προσπαθήσουν να διεκδικήσουν ένα καλό αποτέλεσμα. Επίσης, πρόσθεσε πως τέτοιοι αγώνες αποτελούν κριτήριο για τους παίκτες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

«Πρώτα απ’ όλα πρέπει να δώσουμε όλοι συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την καταπληκτική του παρουσία στην Ευρώπη και την άξια εκπροσώπηση της χώρας μας.

Εμείς από τη δική μας μεριά γνωρίζουμε ότι πάμε σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες στην Ελλάδα και για να έχουμε πιθανότητες για ένα θετικό αποτέλεσμα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και η απόδοσή μας να κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα.

Αυτά τα παιχνίδια, τα θεωρώ από την πλευρά μου ένα πολύ σοβαρό κριτήριο για να μου δείξουν οι παίκτες μου εάν μπορούμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος να είμαστε σταθερά ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ανατροπή πρωτιάς της ΑΕΚ και τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού

Νίκολιτς: «Δουλεύουμε με τον Ριμπάλτα για να φέρουμε παίκτες με προοπτική, οι προσδοκίες έχουν εκτοξευτεί»

Ξεπερνά τον έναν μήνα η απουσία του Παβλένκα στον ΠΑΟΚ

Αθανασίου: «Κίνδυνος να γράψει αρνητική ιστορία ο Παναθηναϊκός – Ούτε στις νίκες έχει καλή εικόνα»

Έξαλλος με τη διαιτησία ο Μπούσης: Άφησε να εννοηθεί ότι δεν έπρεπε να μετρήσουν τα γκολ της ΑΕΚ

Τσορμπατζόγλου: «Εντυπωσιακό κλείσιμο στη χρονιά για τον ΠΑΟΚ - Κοντά στην κορυφή και επιστρέφει ενισχυμένος»

Κόντης: «Συγκλονιστική εμφάνιση από τα παιδιά, αλλά όταν είσαι τόσο κοντά...»

Σοβαρή ζημιά στο γόνατο για Παβλένκα, τον χάνει για μεγάλο διάστημα ο ΠΑΟΚ

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν ομάδα στην Τούμπα - Να δώσει ταυτότητα ο Μπενίτεθ»

Τσακίρης: «Έπρεπε να ματώσει για να σπάσει την παράδοση η ΑΕΚ - Διόρθωσε το λάθος του με τον Γκρούγιτς ο Νίκολιτς»