Αλλαγές στην εντεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στον Πανιώνιο ετοιμάζει ο Ζεσουάλντο Φερέιρα. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, μετά το… καμπανάκι της Θεσσαλονίκης και την ήττα από τον Άρη, θέλει να φρεσκάρει την ομάδα και να την δει να επιστρέφει στις επιτυχίες. Αγωνία για Ζέκα.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής την Παρασκευή έκανε ξανά ατομικό πρόγραμμα και πλέον η συμμετοχή του στο ματς με τους «κυανέρυθρους» τίθεται σε αμφιβολία. Ο προπονητής του «τριφυλλιού» είναι διατεθειμένος να τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή πριν καταστρώσει το πλάνο του. Σε περίπτωση που τελικά οι ενοχλήσεις δεν επιτρέψουν στον Ζέκα να παίξει, τη θέση του λογικά θα πάρει ο Χάρης Μαυρίας.

Με βάση τα όσα έχει δείξει στις προπονήσεις και εφόσον δεν προκύψει κάποιο νέο απρόοπτο, δύο ενδέχεται να είναι οι αλλαγές στη σύνθεση του «τριφυλλιού» σε σχέση με εκείνη που αγωνίστηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η αλλαγή του παρτενέρ του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ στο κέντρο της «πράσινης» άμυνας. Ο Γιόσου Σαριέγκι είναι εμφανώς ντεφορμέ και τη θέση του θα πάρει ο Σεντρίκ Καντέ, ενώ δεν αποκλείεται στο δεξί άκρο να επανεμφανιστεί ο Στέργος Μαρίνος αντί του Λουκά Βύντρα, ο οποίος δεν πέρασε και την καλύτερη βραδιά του στη Θεσσαλονίκη.

Μια ακόμη διαφοροποίηση πιθανότατα να αφορά την επίθεση, όπου δεν αποκλείεται να «σπάσει» το δίδυμο Λέτο-Κλέιτον. Ο Γκέργκελι Ρούντολφ, ένας από τους άτυχους της σεζόν (μαζί με Χριστοδουλόπουλο και Νίνη) λόγω τραυματισμού δεν έχει πάρει τον χρόνο συμμετοχής που θα μπορούσε και ο Πορτογάλος προπονητής θα ήθελε να τον δει αγωνιζόμενο για περισσότερη ώρα. Πάντως, το σενάριο χρησιμοποίησης του Ούγγρου επιθετικού στη βασική ενδεκάδα αντί του Βραζιλιάνου ίσως τελικά να μην γίνει πραγματικότητα, αφού, ακριβώς για τους παραπάνω λόγους, ο Ρούντολφ δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι μπορεί να βγάλει ολόκληρο ενενηντάλεπτο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την 5η αγωνιστική και το 4/4 των διεκδικητών του τίτλου

ΠΑΟΚ: Εξάρθρωση ώμου για Άλι και Παβλένκα - Εξετάσεις και ο Ελουστόντο

Εντιαγέ: «Απολαμβάνω την παρουσία μου στον ΠΑΟΚ - Πιο δύσκολο το ελληνικό πρωτάθλημα από το τουρκικό»

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός είχε τον τρόπο να κάνει τη δουλειά κόντρα στην Καλαμάτα με την ατομική ποιότητα»

Αντύπας: «Οι 4 βαθμοί του Σάλιακα και ο εγκέφαλος Φρόιλερ - Έχει δουλειά ο Αλγουαθίλ στη διακοπή»

Κετσετζόγλου: «Δεύτερη φορά που μπαίνει σε εκτός έδρας ματς μετά το 10' η ΑΕΚ - Καθαρό πέναλτι του Γιόβιτς»

Λίσι: «Νίκη όχι με τον τρόπο που ήθελα, αλλά παλέψαμε όλοι μαζί» - Τι είπε για τους τραυματίες

Αντωνόπουλος: «Χάσαμε τη νίκη από ένα γκολ που χαίρεσαι να το βλέπεις - Να δω πότε η τύχη θα μας δώσει μία χαρά»

Τσορμπατζόγλου: «Θα χρειαστεί… υπερωρίες ο γιατρός του ΠΑΟΚ - Να γίνει ομάδα με σωστή νοοτροπία»

Τα highlights από τη νίκη του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού