Πολύ δύσκολο έργο έχει μπροστά του το Μαρούσι, σύμφωνα με τον Νίκο Λινάρδο.

Ο προπονητής της ομάδας των βορίων προαστίων τόνισε πως οι παίκτες του δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα κόντρα στο Περιστέρι και γι’ αυτό ήρθε η ήττα.

«Αξίζουν συγχαρητήρια στο Περιστέρι, είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα. Το σημερινό παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο. Όταν βάζεις τη στερεότυπη λέξη ‘’πρέπει’’, αρχίζει και σε πιάνει το άγχος. Η ομάδα δεν ανταποκρίθηκε σε αυτό. Σουτάραμε μόνο τέσσερις βολές και αυτό δείχνει ότι πήγαμε λάθος το παιχνίδι. Η καλή άμυνα του Περιστερίου και οι κακές επιλογές, μας κόστισαν. Σίγουρα υπάρχει θέμα στο Μαρούσι. Έχω σχεδιάσει δέκα διαφορετικά ρόστερ από την αρχή της χρονιάς. Το έργο μας είναι δύσκολο. Είμαστε συνηθισμένοι να παλεύουμε ως το τέλος», δήλωσε ο Νίκος Λινάρδος.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Χαριτόπουλος είπε: «Το σημερινό παιχνίδι ήταν αρκετά σημαντικό για εμάς, για ένα περίεργο λόγο είχαμε άγχος και χαλαρώσαμε. Δεν ήμασταν αντάξιοι να κερδίσουμε το παιχνίδι. Τα προβλήματα δεν αποτελούν δικαιολογία τα είχαμε από την αρχή. Ο καθένας θα πρέπει να κοιτάξει να κάνει σωστά τη δουλειά του».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube