Ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους ακολούθησαν οι Κώστας Γιαννούλης, Ανδρέας Τάτος και Ντένις Επστάιν στον Ατρόμητο. Οι τρεις παίκτες δεν πρόκειται να λείψουν από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, καθώς ο μόνος που θα μείνει εκτός θα είναι ο Φυτανίδης.

Οι τρεις άσοι έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στον φετινό Ατρόμητο, γεγονός που τους έχει επιβαρύνει αρκετά. Αυτό σημαίνει πως η κόπωση είναι μεγάλη και για τον λόγο αυτό έμειναν εκτός.

Παράλληλα τη θεραπεία του συνέχισε ο Σωκράτης Φυτανίδης, ο οποίος κάθε μέρα δείχνει σε καλύτερη κατάσταση και σύντομα θα τεθεί στην διάθεση του Γιώργου Δώνη και πάλι.

Ακόμα υπήρξε ανακοίνωση από την ΠΑΕ για τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ:

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει στους φιλάθλους της ομάδας ότι η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα με την ΑΕΚ θα ξεκινήσει την Πέμπτη στις 17.00 και μέχρι τις 20.00

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: Θύρα 2: 15 ευρώ, Θύρα 3: 40 ευρώ, Θύρα 4: 15 ευρώ, Θύρα 5: 10 ευρώ (για τον συνοδό κατόχου μαθητικής κάρτας), Θύρα 7: 10 ευρώ.

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να κάνει σούπερ γιορτές, ούσα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έκανε μία νίκη στο Champions League και μετά άρχισε τις γκέλες στο πρωτάθλημα…»

Αθανασίου: «Θα μπορούσε να έχει καλύτερη μοίρα ο Παναθηναϊκός, λείπει ένας… Παντελίδης από το ρόστερ»

ΠΑΟΚ–Παναθηναϊκός: Παράδοση, σκορ και σερί που «δείχνουν» ντέρμπι στην Τούμπα

Κετσετζόγλου: «Μεγαλύτερη η σημασία και ο κίνδυνος του αγώνα με τον ΟΦΗ για την ΑΕΚ μετά την γκέλα του Ολυμπιακού»

Τσορμπατζόγλου: «Στοιχίζει στον ΠΑΟΚ η απουσία του Γιακουμάκη σε ένα τόσο σημαντικό ντέρμπι»

Παγκάκης: «Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα ξεκαθαρίσει τους στόχους του Παναθηναϊκού»

Κωνσταντινίδης: «Άλλο ματς από αυτό της Λεωφόρου-Να πιέσουμε τον Παναθηναϊκό»

Ζίβκοβιτς: «Με πάθος και ενέργεια για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό»

Καραπαπάς κατά διαιτησίας: «Μπερδέψατε την καλή μας πρόθεση με κάτι άλλο»