Σε αρκετές αλλαγές ώστε να ξεκουράσει βασικές μονάδες, αλλά και να παρουσιάσει ξανά φρέσκο τον ΠΑΟΚ, προσανατολίζεται ο Λάζλο Μπόλονι εν όψει της αναμέτρησης με την Ρούμπιν Καζάν στο φινάλε των ομίλων του Europa League.

Στην σημερινή προπόνηση του «Δικεφάλου» ο Ρουμάνος τεχνικός δοκίμασε σχήμα με τέσσερα νέα πρόσωπα σε σχέση με την αναμέτρηση που προηγήθηκε κόντρα στον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα.

Με βάση αυτή τη δοκιμή, τερματοφύλακας θα είναι ο Κρέσιτς, δεξιά στην άμυνα ο Έτο, αριστερά ο Λίνο, στόπερ οι Μπαλάφας (αντί του Μαλεζά), Τσιρίλο, αμυντικά χαφ οι Αρίας (αντί του Λάζαρ), Γκαρσία, πιο μπροστά τους ο Ίβιτς (αντί του Φωτάκη) και επιθετική τριπλέτα οι Βιεϊρίνια (αριστερά), Γεωργιάδη (αριστερά) και Αθανασιάδη (κορυφή).

Ο Σαλπιγγίδης περιορίστηκε σε θεραπεία και είναι αμφίβολος. Τιμωρημένος είναι ο Σταφυλίδης, τραυματίας ο Κοντρέρας, ανέτοιμος ο Παπάζογλου, ενώ εκτός είναι πιθανό να μείνει και ο Χαλκιάς.

Την Τετάρτη στις 17:00 η τελευταία συγκέντρωση στην Νέα Μεσημβρία. Την Πέμπτη στις 22:00 η σέντρα στην Τούμπα στο ματς που θα κρίνει την πρωτιά στο γκρουπ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.