Την Πέμπτη αναμένεται η απόφαση του πρωτοδικείου για ορισμό νέας διοίκησης στην ομάδα. Δύο είναι οι προτάσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι, αυτή του Βασίλη Τσάβαλου, που περιλαμβάνει κάποια μέλη από το υπάρχον ΔΣ και τον Ερασιτέχνη, αλλά και μία από τον Κωνσταντίνο Τσολακάκη, που περιλαμβάνει ως μέλος της διοίκησης τον… Βασίλη Τσάβαλο (!) και ανάμεσα σε άλλους τον Γεράσιμο Βεντούρη.

Τέλος ο Ριέρα

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Πανιώνιος ανακοίνωσε τη λύση του συμβολαίου του Σίτο Ριέρα. Το βαρύ συμβόλαιο του Ισπανού φορ σε συνδυασμό με την όχι ικανοποιητική προσφορά του αλλά και την πληθώρα πειθαρχικών παραπτωμάτων ώθησαν σε αυτό το «διαζύγιο».

Ο 24χρονος άσος είχε φέτος 6 συμμετοχές και 1 γκολ με τους «κυανέρυθρους», ενώ πέρυσι είχε 23 εμφανίσεις και 3 τέρματα.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Σίτο Ριέρα Ορτέγκα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φεράντο: «Ικανοποιημένος από τους παίκτες μου που πιέζουν, όμως χάσαμε και αυτό είναι που μετράει»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την εντυπωσιακή ΑΕΚ, τον κουρασμένο ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό

Λαφόν: «Ξέρουμε πού βρισκόμαστε, ο Παναθηναϊκός είναι τεράστια ομάδα»

Ντέσερς: «Με γεμίζει χαρά που επέστρεψα με γκολ - Να πιέζουμε σε όλη τη διάρκεια όπως στα πρώτα 30 λεπτά»

Μπενίτεθ: «Το θετικό όταν κερδίζεις είναι ότι μπορείς να κάνεις ψύχραιμη ανάλυση» - Tι είπε για Ντέσερς και Λαφόν

Καλογερόπουλος: «Ήμασταν κυρίαρχοι - Υπήρχε και άλλη κόκκινη στον Άρη, όπως και πέναλτι»

Νικολογιάννης: «Με Ντέσερς θα είχε περισσότερους βαθμούς ο Παναθηναϊκός - Έκανε επίδειξη δύναμης ο Φωτιάς»!

Κετσετζόγλου: «Ήταν η μέρα της ΑΕΚ - Πρώτη φορά είδαμε τον Λιούμπισιτς που αγόρασε από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ»

Μεντιλίμπαρ: «Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο» - Τι είπε για τη μη αντικατάσταση του Γκαρθία

Ο παραγωγικός Ντέσερς και ο καθοριστικός Λαφόν: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Βόλου