Πολλά παράπονα για την εικόνα της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την ΑΕΚ είχε ο Φράνκο Φόντα.

Ο Γερμανός τεχνικός της Στουρμ Γκρατς αποκάλυψε πως έβαλε τις φωνές στους παίκτες του στη διάρκεια του ημιχρόνου.

«Θέλαμε να υπερασπιστούμε την τρίτη θέση, αλλά δεν τα καταφέραμε και είμαστε πικραμένοι γι’ αυτό. Είχα τονίσει στους παίκτες μου τη σημασία του αγώνα, αλλά η εικόνα μας στο πρώτο μέρος ήταν ανεξήγητη. Κοιμηθήκαμε τελείως. Στο ημίχρονο τούς φώναξα. Αν παίζαμε όπως και στην επανάληψη, ίσως θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί. Η ΑΕΚ έκανε μία ευκαιρία και πέτυχε το 3-1, ενώ εμείς είχαμε 3-4 ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε», δήλωσε.

Ο μέσος της Στουρμ, Πάτρικ Βολφ, τόνισε από την πλευρά του: «Πετάξαμε ένα ημίχρονο στα σκουπίδια. Αν μπαίναμε όπως στο δεύτερο μέρος και στο ξεκίνημα, πιστεύω πως θα νικούσαμε. Ο προπονητής προσπάθησε να μας αφυπνίσει στην ανάπαυλα και μας είπε πως δεν επιτρέπεται να ολοκληρώσουμε έτσι την παρουσία μας στην Ευρώπη και μάλιστα μπροστά στο κοινό μας. Προσπαθήσαμε πολύ στην επανάληψη, αλλά μετά το 3-1 όλα κρίθηκαν».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μεντιλίμπαρ: «Φαβορί η Μπέτις με ΠΑΟΚ-Στην Τούμπα είναι εχθρικοί με εμάς, πιστεύουν ότι ευνοούνται οι ομάδες της Αθήνας»

Έμεινε στην Ισπανία ο αθλητικός διευθυντής της Μπέτις - Διαπραγματεύεται την πώληση του Μπακαμπού

Πρόεδρος Μπέτις: «Δεν είμαστε απλώς αισιόδοξοι, αλλά πολύ αισιόδοξοι»

Το βίντεο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την αναχώρηση για Βουδαπέστη

Λουτσέσκου: «Ποιοτική με ή χωρίς απουσίες η Μπέτις – Παρά τις δυσκολίες είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους»

Τσιφτσής: «Έτοιμοι στο 100% για να νικήσουμε την Μπέτις - Ο ΠΑΟΚ βγάζει τον καλύτερο εαυτό του στα δύσκολα»

LIVE Streaming η συνέντευξη Τύπου του Λουτσέσκου ενόψει Μπέτις

Τσορμπατζόγλου: «Ερωτηματικό για την αποστολή ο Κωνσταντέλιας - Έτοιμοι οι Ζίβκοβιτς, Μεϊτέ»

Δεσύλλας: «Τελείως διαφορετικό το ματς με Φερεντσβάρος, να αποφύγει φθηνά λάθη ο Παναθηναϊκός - Ίσως δούμε τριάδα πίσω»

Αναχώρησε ο Παναθηναϊκός για την Ουγγαρία και για… Φερεντσβάρος

TAGS: A.E.K.