Περήφανος για την μίνι-υπέρβαση που πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ ώστε να πάει την πρόκριση -και μάλιστα ως πρώτος του ομίλου του- στην επόμενη φάση του Europa League, εμφανίστηκε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

«Σίγουρα είμαστε χαρούμενοι για την πρώτη θέση. Σήμερα εμείς φτιάξαμε ευκαιρίες και δείξαμε ότι θέλουμε περισσότερο τη νίκη. Όταν ξεκινήσαμε στον όμιλο γνωρίζαμε ότι θα παλέψουμε το κάθε ματς και αποδείξαμε ότι η απόσταση ανάμεσα στις ομάδες δεν είναι μεγάλη. Γι’ αυτό το λόγο δεν μπορούμε να πούμε ποιον αντίπαλο θέλουμε στην επόμενη φάση», τα λόγια του Πορτογάλου άσου μετά το 1-1 με την Ρούμπιν στην Τούμπα.

Με την σειρά του, ο Γιώργος Γεωργιάδης, είπε: «Η πρώτη θέση αποδεικνύει πολλά πράγματα για εμάς. Δεν ξέρω γιατί δεν γίνεται το ίδιο και στο πρωτάθλημα. Προσπαθούμε, όμως όλοι γι’ αυτό. Το παιχνίδι με τη Δόξα την Κυριακή θέλει πολύ μεγάλη προσοχή», επισήμανε ο 24χρονος εξτρέμ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Εσείς μας φέρατε εδώ και μπορείτε να γράψετε ιστορία»: Η πωρωτική ομιλία Μπούση στους παίκτες του ΟΦΗ πριν τη Χάποελ!

Σουργιάς: «Τα σημαντικά οικονομικά οφέλη της ευρωπαϊκής πορείας του ΟΦΗ και η ευκαιρία για ανάσες στη διακοπή»

«Πάμε να κάνουμε πράξη το όνειρο»: Η ομιλία του Ανδρούτσου στα αποδυτήρια του ΟΦΗ

Football Meets Data: Ακλόνητο φαβορί για Top 8 ο Ολυμπιακός-Στο όριο για Top 24 o ΟΦΗ

Κόντης: «Ήταν το καλύτερο παιχνίδι μας που έχω δει - Τα παιδιά δεν σταματούν να με εκπλήσσουν»

Πούγγουρας: «Η καλύτερή μας εμφάνιση, μπορούσαμε περισσότερα γκολ»

Φούντας: «Σημαντική νίκη σε ένα απαράδεκτο γήπεδο, δουλειά μου είναι να σκοράρω»

Αποθέωση για τον Μπούση στο Βουκουρέστι - «Να κάνουμε την Κρήτη και όλη την Ελλάδα περήφανη»

«ΟΦΗ που δαγκώνει με δηλητήριο ικανό να νικήσει κάθε αντίπαλο»: Το σχόλιο Σουργιά για το σπουδαίο διπλό των Κρητικών!

Κόντης: «Τεράστιο αποτέλεσμα - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.