Με μόνιμα ζωγραφισμένο το χαμόγελο στα χείλη και τα σπαστά του αγγλικά, ο Γκιόργκι Σερμαντίνι μίλησε στη Web TV του www.sport-fm.gr για την ήττα της Καντού από τον Ολυμπιακό, τις εντυπώσεις του από την επιστροφή του στο ΣΕΦ, αλλά και τα συναισθήματά του για την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό.

Δείτε τις δηλώσεις του Γεωργιανού σέντερ της ιταλικής ομάδας:



Αναλυτικά, ο Γκιόργκι Σερμαντίνι μίλησε στη Web TV του www.sport-fm.gr και στον Χρήστο Ρομπόλη για:

-την ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό: «Στον πρώτο γύρο στην Ιταλία κερδίσαμε, σήμερα χάσαμε με μεγάλη διαφορά. Εμείς είχαμε ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας. Ο Ολυμπιακός ήθελε πολύ τη νίκη κι έπαιξε πολύ καλά. Εμείς δεν παίξαμε καλή άμυνα και γενικά δεν λειτούργησε σχεδόν τίποτα καλά στην ομάδα μας. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια. Του αξίζουν συγχαρητήρια κι εύχομαι καλή επιτυχία στο Top 16, όπως και στον Παναθηναϊκό. Ελπίζω η ομάδα μου να τα πάει κι αυτή καλά στην επόμενη φάση».

-τις διαφορές που εντόπισε από τις «επισκέψεις» του στο ΣΕΦ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού: «Έχω ξαναπαίξει στο ΣΕΦ ως παίκτης του Παναθηναϊκού, όμως ο Ολυμπιακός είναι μία τελείως διαφορετική ομάδα πλέον. Ένιωσα καλά, προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει, αλλά δεν τα καταφέραμε».

-την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό: «Ήμουν δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό, πέρυσι έπαιξα στην Ολίμπια και τώρα βρίσκομαι στην Καντού. Αισθάνομαι πολύ καλά, γιατί έχω τη δυνατότητα να αγωνίζομαι για περισσότερα λεπτά, 20-25 σε κάθε αγώνα, είτε στο ιταλικό πρωτάθλημα είτε στην Ευρωλίγκα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. Στον Παναθηναϊκό δεν είχα πολύ χρόνο συμμετοχής. Όμως δεν είναι εύκολο κάτι τέτοιο, γιατί πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα με πολλούς καλούς παίκτες».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

EuroLeague: Στις 24/9 το τζάμπολ της νέας σεζόν-Πότε γίνονται Super Cup και Final 4

Επίσημο: Ομόφωνα στη νέα EuroLeague η Μπεσίκτας και αύξηση σε 24 ομάδες το 2027-Δεκαετές η Ρεάλ

«Σφραγίζεται» η είσοδος Μπεσίκτας αντί Μονακό στην EuroLeague-Αύξηση σε 24 ομάδες από το 2027/28

Στη Σόφια και τη νέα σεζόν η Χάποελ Τελ Αβίβ, αν δεν γίνουν τα παιχνίδια της στο Ισραήλ

Ευρωλίγκα: Στην κορυφή του Top-10 της σεζόν ο Χέιζ-Ντέιβις!

Η Ρεάλ υπέγραψε για δέκα χρόνια στην EuroLeague

«Πίσω στην ομάδα που έχτισε μια δυναστεία» - Η ανάρτηση της Euroleague για Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκό

Το πιο επιτυχημένο «αιώνιο» δίδυμο προπονητών: Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας με τα περισσότερα βραβεία Coach of the Year!

GM Φενέρμπαχτσε: «Εμείς και η Εφές ζητήσαμε να μπει η Μπεσίκτας στην EuroLeague»

Ευρωλίγκα για Ομπράντοβιτς: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπου έχτισε δυναστεία και σήκωσε αμέτρητα τρόπαια»