Ανοιχτά είναι όλα τα ενδεχόμενα όσον αφορά την παραμονή του Ερνέστο Βαλβέρδε στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Οι πρόσφατες δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού έδειξαν ότι σκέφτεται να μείνει στην ομάδα και να συνεχίσει τη δουλειά που έχει ξεκινήσει από τον Αύγουστο του 2010.

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Μαρινάκης σκέφτεται να προτείνει την ανανέωση της συνεργασίας για ακόμη έναν χρόνο και δεν θα πιέσει τον 47χρονου προπονητή να απαντήσει, όπως είχε κάνει και την περσινή σεζόν.

Ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ γνωρίζει καλά τι άνθρωπος είναι ο Βαλβέρδε, αφού έχουν σχεδόν καθημερινή επικοινωνία και οι συζητήσεις για το συγκεκριμένο θέμα να γίνουν όπως πέρσι.

Δεν αποκλείεται μετά τις γιορτές οι δύο πλευρές να συναντηθούν και ο κ. Μαρινάκης να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του Ισπανού τεχνικού. Πάντως, θεωρείται δεδομένη η πρόθεση της διοίκησης να κρατήσει το «μυρμήγκι» στο τιμόνι της ομάδας.

Η ώρα της κλήρωσης

Στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί στη Νιόν της Ελβετίας η κλήρωση για τις φάσεις των «32» και «16» του Europa League, το οποίο θα θυμίζει αρκετά… Champions League μετά τον αποκλεισμό ομάδων όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μάντσεστερ Σίτι.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται στο γκρουπ των ισχυρών και αν η τύχη τους χαμογελάσει, τότε θα έχουν αρκετές πιθανότητες να διακριθούν στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της UEFA. Πάντως, στη σημερινή κλήρωση δεν θα δώσει το «παρών» ο Βαγγέλης Μαρινάκης, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μητσοτάκης: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, μπορεί και ο Άρης να πάρει το Κύπελλο»

Κετσετζόγλου: «Έχασε ένα πρωτάθλημα που μπορούσε να πάρει εύκολα, αλλά είναι στο καλύτερο σημείο της ιστορίας της η ΑΕΚ»

Βόλος: Πρότεινε καινούργιο σύστημα διεξαγωγής playoffs - playouts και πριμ από τη νέα σεζόν!

ΑΕΚ: Στην Ολλανδία και φέτος το βασικό στάδιο της προετοιμασίας – Το πρόγραμμα της «Ένωσης»

Σταματέλος: «Ο Μεντιλίμπαρ διόρθωσε στο δεύτερο ημίχρονο στη Λεωφόρο τις ανορθογραφίες του Ολυμπιακού»

Αθανασίου: Κυρίως πνευματικό παρά αγωνιστικό το θέμα του Παναθηναϊκού - Να κόψουν το λαιμό τους και να πάρουν το Κύπελλο

Καρυπίδης: «Το καλύτερο πρωτάθλημα όλων των εποχών»

Τσορμπατζόγλου: «Έπρεπε να δώσει τον τίτλο στον ΠΑΟΚ ο ποδοσφαιρικός Θεός-MVP ο Λουτσέσκου»

Ανατριχιαστικός Μιχαηλίδης: «Eίναι τα 40 του μπαμπά μου, του υποσχέθηκα να του πάω το πρωτάθλημα»

Eπικός Τζίμας: «Aύριο δίνω πληροφορική στο σχολείο, έχω διαβάσει, αλλά πρώτα γιορτάζουμε»!