Ικανοποιημένος από την κλήρωση του Ολυμπιακού, ο οποίος θα αντιμετωπίζει τη Ρούμπιν Καζάν στους «32» και μία εκ των Σάλτσμπουργκ / Μέταλιστ στους «16» του Europa League, εμφανίστηκε ο Μάρκο Πάντελιτς. «Τώρα έχουμε μεγάλη ευκαιρία και αν παίξουμε όπως ξέρουμε, τότε μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα», τόνισε ο Σέρβος επιθετικός στη Nova.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 33χρονου φορ στη Nova

Πριν από την κλήρωση

«Όλοι πρέπει να φοβηθούν τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με όσα έδειξε η ομάδα στο Champions League. Θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, να κατακτήσουμε το Κύπελλο και να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε στην Ευρώπη. Μέσα στην έδρα μας, η οποία είναι πολύ δυνατή και ο κόσμος μας δίνει ώθηση, καμία ομάδα δεν έχει ελπίδα να πάρει θετικό αποτέλεσμα», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Θέλουμε κάθε χρόνο να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω και να διαπρέπει το ελληνικό ποδόσφαιρο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πρέπει όλοι οι οπαδοί να χαίρονται με τα αποτελέσματα των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη, επειδή πάνω από όλα είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι ατομικά οι σύλλογοι».

Όταν έγινε γνωστή η κλήρωση και έμαθε ότι θα παίξουν με τη Ρούμπιν

«Είναι πολύ καλή η κλήρωση, αν και θα έχουμε πολύ κρύο (γέλια). Εκείνο που μετράει είναι να είναι η ζεστή η καρδιά… Μπορούμε να πούμε ότι έχουμε κλήρωση. Δεν πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη κλήρωση. Μία φάση μπορεί να κρίνει το παιχνίδι και να μπει γκολ, όμως πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και εκτιμώ ότι είμαστε καλύτερη για τη Ρούμπιν Καζάν», τόνισε ο Πάντελιτς και συνέχισε:

«Τώρα έχουμε μεγάλη ευκαιρία και αν παίξουμε όπως ξέρουμε, τότε μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να περάσει στην επόμενη φάση και μετά θα δούμε ποιον αντίπαλο θα αντιμετωπίσουμε».

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οπαδοί της Φέγενορντ βανδάλισαν σπίτι στη Ρουμανία - Δείτε το βίντεο

Δεσύλλας: «Είχε πρόβλημα στην τελική απόφαση ο Παναθηναϊκός - Αποτυχία αλλά όχι καταστροφή η ισοπαλία κόντρα στην Πλζεν»

Ντεσπόντοφ: «Όσοι λέγανε ότι δεν θα έπαιζα καλά απέναντι σε μία ομάδα από την πατρίδα μου δεν με ξέρουν καλά»

Τι λέει ο… αλγόριθμος: Σχεδόν σίγουρα στην 24άδα Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ-Λίγες πιθανότητες για 8άδα

Ξεπέρασε τον Τζόρτζεβιτς και έγραψε ιστορία ο Καμαρά

Football Rankings: «Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε ήδη στα playoffs του Europa League - Τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ»

Μύθου: «Θα μπορούσαμε να νικήσουμε, δείχνουμε ότι παλεύουμε σε κάθε ματς»

Τσιριβέγια: «Μας έλειψε η καθαρή ευκαιρία»

Ινγκασον: «Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας»

Μπενίτεθ: «Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν προσπάθησαν οι παίκτες - Πρέπει να κερδίσουμε την Φερεντσβάρος και την Ρόμα»