Εξύβριση και προσπάθεια τρομοκρατίας από μεγαλοπαράγοντα ομάδας στα αποδυτήρια του αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με τον Ολυμπιακό κατήγγειλε ο Δημήτρης Κύρκος.

Αυτή την αποκάλυψη έκανε ο Έλληνας διαιτητής σε συζήτηση που είχε σε συναδέλφους στο σεμινάριο διαιτησίας στη Λεπτοκαρυά.

Συγκεκριμένα, ο Κύρκος κατήγγειλε ότι μετά τη λήξη της αναμέτρησης Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός δέχθηκε επίσκεψη στα αποδυτήρια των διαιτητών από μεγαλοπαράγοντα. Εκείνος, συνοδευόμενος από τους άντρες ασφαλείας του, εισήλθε στα αποδυτήρια των διαιτητών και τον εξύβρισε.

Η καταγγελία αυτή του Κύρκου αποτέλεσε αφορμή για συζήτηση με τους άλλους διαιτητές, οι οποίοι στο ίδιο μήκος κύματος, ανέφεραν με τη σειρά τους παρόμοια περιστατικά σε παιχνίδια που είχαν διαιτητεύσει εκείνοι.

Ομόφωνα συμφώνησαν ότι πρέπει να μπει ένα τέλος στο κλίμα αυτό. Έτσι συγκρότησαν μια τριμελή επιτροπή για τα θέματα αυτά και σύμφωνα με πληροφορίες αποφάσισαν να εκδώσουν ανακοίνωση στην οποία θα διαμαρτύρονται για την τρομοκρατία που ασκείται εις βάρος τους.

Στο σημερινό φύλλο της «Καθημερινής» μάλιστα, γίνεται λόγος ότι υπήρξαν σοβαρές σκέψεις για αποχή τους από την αγωνιστική που διεξάγεται το Σαββατοκύριακό αυτό. Ωστόσο, η σκέψη αυτή, τελικά, δεν επικράτησε. Απλώς αποφάσισαν να εκδώσουν ανακοίνωση και στην περίπτωση που υπάρξει νέο κρούσμα, τότε, θα σκεφθούν τον τρόπο που θα αντιδράσουν.

Αυτό που θα πρέπει να αναφερθεί ότι, πριν από λίγες ημέρες, είχε καταγραφεί στο ρεπορτάζ ότι ο Κύρκος σκεφτόταν σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησης από τη διαιτησία μετά το παιχνίδι στην Τρίπολη διότι -σύμφωνα με όσα έλεγε ο ίδιος στο περιβάλλον του- δέχονταν απειλητικά τηλεφωνήματα. Σκέψη την οποία τελικά δεν ακολούθησε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube