Ο Μικαέλ Ζελαμπάλ δεν θα ενισχύσει τελικά τη Χίμκι. Η προσυμφωνία που είχε ο Γάλλος σούτινγκ γκαρντ με τη ρωσική ομάδα δεν θα ολοκληρωθεί, καθώς-όπως ανακοινώθηκε-διαπιστώθηκε πρόβλημα στις ιατρικές εξετάσεις του παίκτη.

Ο διεθνής άσος (2,01μ.) είχε υπογράψει στη Σαρλερουά, αλλά μετά τον τραυματισμό του στο Ευρωμπάσκετ η συνεργασία των δύο πλευρών λύθηκε. Μάλιστα ο 28χρονος παίκτης κατηγορήθηκε από τη βελγική ομάδα πως επέστρεψε νωρίτερα από ό,τι έπρεπε στα παρκέ, για να βοηθήσει τους «τρικολόρ» στη διοργάνωση της Λιθουανίας, με αποτέλεσμα να υποστεί ζημιά.

Την περασμένη περίοδο αγωνιζόταν στη Βιλερμπάν, με την οποία είχε 12,2 πόντους και 5,7 ριμπάουντ ανά αγώνα στο Eurocup, ενώ βοήθησε το σύλλογο της Λιόν να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube