Η εκπομπή Enter του NovaΣΠΟΡ FM συνεχίζει να χαρίζει πολλά και πλούσια δώρα για τους φίλους της τεχνολογίας, των games και των gadgets.

Αυτή τη φορά, ετοιμαστείτε να διασκεδάσετε με το Call of Duty: Modern Warfare 3, το νέο σύγχρονο τίτλο της γνωστής σειράς πολεμικών video games. Η I.G.E. διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο Call of Duty Modern Warfare 3. Παίκτες και ομάδες από όλη την Ελλάδα θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία να συμμετάσχουν στη διοργάνωση και να διεκδικήσουν χρηματικά έπαθλα. Δύο «Night Games», ένα στη Θεσσαλονίκη (4 Φεβρουαρίου) και ένα στην Αθήνα (11 Μαρτίου) θα προσφέρουν στους συμμετέχοντες μια μοναδική gaming & eSports εμπειρία. Ο τελικός (8 Απριλίου) είναι ο στόχος!

- Οι παίχτες που έχουν αγοράσει το ελληνικό παιχνίδι, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή με τον μοναδικό κωδικό που θα βρουν στο DVD Box. Οι ενδιαφερόμενες ομάδες κληρώνονται σε ομίλους και κάθε εβδομάδα διεξάγεται μια αγωνιστική “online”.
- Οι καλύτερες αναμετρήσεις (Top Match) θα διεξαχθούν στα Saturday Night Games.
- Οι καλύτερες 8 ομάδες θα προκριθούν για τους τελικούς σε ένα LAN Event.

Ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ως Χορηγός Επικοινωνίας του Πρωταθλήματος προσφέρει σε εσάς το νέο Call of Duty Modern Warfare 3 μέσω κλήρωσης που θα γίνει στο τέλος της εκπομπής, που θα μεταδοθεί την Παρασκευή από τις 20.00 έως τις 22.00.

Εναλλακτικά, μπορείτε να γίνετε μέλη της ομάδας «Εκπομπή ENTER στον NovaΣΠΟΡ fm 94,6» και να κάνετε like στην είδηση του διαγωνισμού, για να μπείτε στην κλήρωση για άλλο ένα αντίτυπο του παιχνιδιού για PS3.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube