Το… ψηστήρι της διοίκησης της Παρί Σεν Ζερμέν στον Ντέιβιντ Μπέκαμ έπιασε τόπο καθώς ο Άγγλος σούπερ σταρ, σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, αποδέχθηκε την πρόταση των Παριζιάνων και θα υπογράψει συμβόλαιο 18 μηνών!

Οι νέοι ιδιοκτήτες της Παρί έχουν ξοδέψει πάρα πολλά χρήματα από το καλοκαίρι μέχρι τώρα προκειμένου να ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα αλλά εδώ και αρκετό καιρό ο διακαής πόθος τους ήταν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Το συμβόλαιο του Άγγλου άσου με τους Γκάλαξι λήγει την 1η Ιανουαρίου και μετά από διαπραγματεύσεις αρκετών εβδομάδων και ένα σωρό… διαψεύσεις – μέχρι και σήμερα το πρωί υπήρξε τέτοια – φαίνεται ότι το μεγάλο αυτό «deal» έκλεισε.

Ο Μπέκαμ όπως αναφέρουν τα μεγαλύτερα γαλλικά δίκτυα, αποδέχθηκε την πρόταση της Παρί και μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ξανά κορυφαίος παίκτης στο γαλλικό πρωτάθλημα ο Ντεμπελέ

Μια ανάσα από τον τίτλο η Παρί - Λιλ για Champions League, η ήττα της Λιόν έδωσε ελπίδες για τετράδα στη Ρεν!

Απίστευτο σκηνικό στη Μαρσέιγ: Εκτός αποστολής ο Ομπαμεγιάνγκ επειδή ψέκασε άνθρωπο της ομάδας με πυροσβεστήρα

Ένας... έφηβος κρατά ζωντανό το όνειρο του τίτλου για τη Λανς, υποβιβάζοντας τη Ναντ

«Ο Λουίς Ενρίκε υπογράφει νέο συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με την Παρί Σεν Ζερμέν»

Ο Λουίς Ενρίκε παρέθεσε δείπνο στους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν και δεν πήγε

Ligue 1-33η αγωνιστική: Προτελευταία στροφή με μάχες για Ευρώπη και παραμονή!

«Η Λιόν δεν έχει τη δυνατότητα να πληρώσει τα 5 εκατ. ευρώ για τον Γιάρεμτσουκ»

Σούπερ Γιάρεμτσουκ, τεσσάρα η Λιόν που κρατά στα χέρια της το εισιτήριο για το Champions League!

Προπονητής Λιόν για Γιάρεμτσουκ: «Είναι παίκτης που μπορεί να κρίνει την έκβαση ενός αγώνα»