Την πλήρη στήριξή της και την πίστη για την αθωότητα του Τζον Τέρι εξέφρασε η Τσέλσι μετά την άσκηση ποινικής δίωξης στον ποδοσφαιριστή από την Crown Prosecution Service.

Οι «μπλε» του Λονδίνου έσπευσαν να τοποθετηθούν μετά την τελευταία εξέλιξη στην υπόθεση της ρατσιστικής επίθεσης που χρεώθηκε στον Άγγλο αμυντικό, που καλείται πλέον να βρεθεί ενώπιων του πολιτικού δικαστηρίου, την 1η Φεβρουαρίου 2012.

«Η Τσέλσι ενημερώθηκε για την απόφαση της Crown Prosecution Service για την ποινική δίωξη στον Τζον Τέρι. Ο ποδοσφαιριστής μας ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε χρησιμοποίησε ρατσιστικά σχόλια ενάντια του Άντον Φέρντιναντ στο ματς με την ΚΠΡ και είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να αποδείξει την αθωότητά του. Η Τσέλσι εκφράζει την πλήρη στήριξή της στον Τζον και θα συνεχίσει να το κάνει. Ο σύλλογός μας απεχθάνεται οποιαδήποτε διάκριση μεταξύ των ανθρώπων και είναι περήφανος για τις ενέργειές του αναφορικά με το σημαντικό θέμα του ρατσισμού. Η Τσέλσι δεν θα προβεί σε περαιτέρω σχόλια για την υπόθεση, μέχρι την ολοκλήρωση της δίκης» αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας.

Δείτε Ακόμη

Αποφασισμένος για δικαίωση ο Τέρι!

Στηρίζει Τέρι ο Βίλας-Μπόας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τσεκάρουν τον Κονσεϊσάο της Γιουβέντους»

Κρατιέται στην Premier η Λιντς, πέφτει με ψηλά το κεφάλι η Μπέρνλι

Σαλάχ: «Έχω πολύ καλές επιλογές, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα την επόμενη ομάδα»!

Ο Πεπ εξήγησε γιατί... έχασε το Παρί - Μπάγερν: «Με τόσο σκ@@@ παίκτες, πήγα να δω Στόκπορτ»!

Χωρίς Σαλάχ η Λίβερπουλ κόντρα στη Γιουνάιτεντ - Σλοτ: «Θα επιστρέψει, του αξίζει μεγάλη αποχαιρετιστήρια στιγμή»

Premier League - 35η αγωνιστική: Στην κόψη του ξυραφιού ο τίτλος με δύσκολες αποστολές για Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι

«Ο Τονάλι θέλει να μείνει Αγγλία με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ να μονομαχούν για χάρη του»

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εξετάζεται ο Ιραόλα, παραμένει πιθανότερο το σενάριο παραμονής του Κάρικ

«Η Άρσεναλ προγραμματίζει πωλήσεις ώστε να μαζέψει χρήματα για την αγορά του Άλβαρες από την Ατλέτικο»

Αυτό το… δικό της παιδί, δεν έπρεπε να χαθεί: Η Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την ανανέωση με τον Μέινου!