Με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος των ανδρών ο ΟΦΗ αναχώρησε την Τετάρτη για την Πάτρα, ώστε την Πέμπτη να αντιμετωπίσει την Παναχαϊκή για τον τέταρτο γύρο της διοργάνωσης. Ο Νίκος Αναστόπουλος θα παρατάξει μια ομάδα με πολλές αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στην Κέρκυρα την περασμένη Κυριακή για τη Σούπερ Λίγκα.
Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη με προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο. Το πρόγραμμα της ημέρας αφιερώθηκε σε ασκήσεις με μπάλα. Ο «μουστάκιας» άφησε εκτός πολλούς βασικούς και πήρε στην αποστολή παίκτες που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής στα επίσημα ματς.
Συγκεκριμένα, τη 19άδα την αποτελούν οι: Βεζυρίδης, Σαχσανίδης, Βερόν, Μάντζιος, Γαλανόπουλος, Ζορμπάς, Νύκταρης, Σουμπίνιο, Ζαχαράκης, Ουκάρ, Γεωργίου, Καμπάνταης, Παπουλής, Πίτσος, Μονιάκης, Μποντόρ, Σόουζα, Μπούρμπος, Βάντο.
Οι παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής έκαναν προπόνηση την Τετάρτη και θα κάνουν και την Πέμπτη στο Βαρδινογιάννειο.
Η αποστολή αναχώρησε στις 15:30 από το «Νίκος Καζαντζάκης» για το «Ελευθέριος Βενιζέλος» και, στη συνέχεια, μετέβη στην Πάτρα.
Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, η αποστολή θα «πετάξει» για την Αθήνα, όπου θα διανυκτερεύσει και το πρωί της Παρασκευής θα επιστρέψει στο Ηράκλειο.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης