Διερευνητικές «κρούσεις» έχουν κάνει η Γιουβέντους και η Τσέλσι στην Ρεάλ Μαδρίτης για τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Stampa» υποστηρίζει ότι οι δύο ομάδες προσφέρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον Αργεντινό επιθετικό για να αφήσει την πρωτεύουσα της Ισπανίας.

Η εκπληκτική απόδοση του Καρίμ Μπενζεμά (σε 1418 λεπτά συμμετοχής έχει 13 γκολ και 12 ασίστ) τη φετινή σεζόν δεν δίνει τη δυνατότητα στον Ιγκουαΐν (1000 λεπτά συμμετοχής 14 γκολ και 3 ασίστ) να αγωνιστεί όσο θα ήθελε στη «βασίλισσα».

Η Γιουβέντους ήταν μία από τις πρώτες ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για τον 24χρονο παίκτη και προσφέρουν 29 εκατ. ευρώ.

Την ίδια ώρα, ενδιαφέρον για την απόκτηση του διεθνούς στράικερ έχει εκδηλώσει και η Τσέλσι, η οποία έχει στη «γραμμή κρούσης» τον Φερνάντο Τόρες (είναι υπό αμφισβήτηση), τον Νικολά Ανελκά (έχει συμφωνήσει με την Σανγκάι Σένουα) και τον Ντιντιέ Ντρογκμπά (λήγει το συμβόλαιό του).

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Λαπόρτα αποκάλυψε ότι παραλίγο να αποβληθεί στο λύκειο καθώς έκλεψε... διαγώνισμα!

Στήριξη Αλμέιδα σε Τσάμπι Αλόνσο: «Πάντα θα υπερασπίζομαι έναν συνάδελφο, μέχρι θανάτου»

Ευθεία επίθεση Λαπόρτα σε Ρεάλ: «Ξερνάνε ψέματα, θέλουν να μας καταστρέψουν αλλά δεν θα το επιτρέψουμε»

Έκανε την έκπληξη η Μπούργος και απέκλεισε τη Χετάφε - Τα χρειάστηκε η Αθλέτικ λυγίζοντας δύσκολα την Ουρένσε

Σκέφτεσαι να ζητήσει δανεισμό από τη Ρεάλ ο Μασταντουόνο για να είναι στο Μουντιάλ

Η μεγάλη πρόκληση του Εμπαπέ στο τελευταίο ματς της Ρεάλ για το 2025!

Ο… δίδυμος του Σέρχιο Ράμος που αντιμετώπισε την Μπαρτσελόνα και έγινε viral!

Ατραξιόν για τους παίκτες της Ταλαβέρα ο Μπέλιγχαμ: Έβγαζαν φωτογραφίες πριν το ματς του Κυπέλλου!

Σόκαρε τη Βιγιαρεάλ η Σανταντέρ, ψυχρολουσία για Θέλτα & Σεβίλλη - Δύσκολες προκρίσεις Ρεάλ & Ατλέτικο

Πάγωσε τη Θέλτα και έδωσε προβάδισμα στην Αλμπαθέτε ο Μπετανκόρ