Πολλά σπριντ έκαναν το απόγευμα της Τρίτης οι παίκτες του ΟΦΗ στην τελευταία τους προπόνηση, ενόψει του εξ’ αναβολής αγώνα της Τετάρτης με τον Λεβαδειακό για την τρίτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Οι Μποντόρ, Παπουλής, είναι τραυματίες και ο Πίτσος έχει ίωση, οπότε αποκλείστηκαν από την αποστολή.
Έτσι, ο Νίκος Αναστόπουλος επέλεξε είκοσι παίκτες για την αποστολή, μετά το τέλος της προπόνησης που έγινε στα Καμίνια. Το πρόγραμμα αφιερώθηκε σε σπριντ και ασκήσεις τακτικής.
Οι παίκτες που επιλέχτηκαν είναι οι εξής: Κάρολ, Βεζυρίδης, Μπουλούτ, Σουμπίνιο, Βάντο, Κάλαϊτζιτς, Ζόρντι Λόπεζ, Χόρχε Λόπεζ, Σίσιτς, Σόουζα, Ουκάρ, Βερόν, Γαλανόπουλος, Γεωργίου, Ζορμπάς, Καμπάνταης, Μάντζιος, Μονιάκης, Μπούρμπος, Ταυλαρίδης.
Οι Μποντόρ, Παπουλής, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Ο Πίτσος έμεινε κλινήρης στο σπίτι του.
Τα εισιτήρια του αγώνα έχουν τεθεί σε κυκλοφορία. Οι φίλαθλοι μπορούν να τα προμηθευτούν από τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ.
Οι θύρες του γηπέδου θ’ ανοίξουν δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα. Δεν επιτρέπεται η ανάρτηση πανό ή πλακάτ με δυσφημιστικό περιεχόμενο.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης