Αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να δικαιώσει τον Μίχαλ Πρόμπιερζ για την εμπιστοσύνη που του δείχνει και να καθιερωθεί στον Άρη, εμφανίστηκε ο Γιώργος Κατίδης.

Μιλώντας στην Nova, ο νεαρός άσος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την συχνότερη χρησιμοποίηση του στο σχήμα των «κίτρινων» και εν όψει του αυριανού ματς με τη Δόξα Δράμας, αλλά και των μαζεμένων παιχνιδιών που ακολουθούν επισήμανε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του πρέπει να τα κοιτούν ένα προς ένα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το βαρύ πρόγραμμα που ακολουθεί: «Νομίζω ότι δεν έχουν σημασία τόσο οι γιορτές, αλλά το παιχνίδι της Τετάρτης, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε. Σίγουρα κάποιοι στενοχωρήθηκαν που δεν πέρασαν περισσότερο χρόνο με τις οικογένειές τους, αλλά προτεραιότητα είναι τα παιχνίδια. Θέλουμε να κερδίσουμε και τα δύο που ακολουθούν».

Για το αν τα συνεχόμενα παιχνίδια θα βοηθήσουν στην ανεύρεση ρυθμού: «Σίγουρα, γιατί στην αρχή του πρωταθλήματος είχαμε το αντίθετο πρόβλημα. Δεν είναι δικαιολογία βέβαια, αλλά τώρα η ομάδα αρχίζει να δένει. Έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα και νομίζω αυτό θα φανεί στο ματς».

Για την αυριανή αναμέτρηση με τη Δόξα: «Αν λάβουμε υπ’ όψιν τα γκολ που δέχεται η Δόξα σε κάθε παιχνίδι, νομίζω θα παίξει σαν τον Παναιτωλικό. Θα κλειστούνε πίσω, θα έχουμε εμείς τον κύριο ρόλο και θα κυνηγάμε το γκολ. Τίποτα δεν είναι δεδομένο, δεν έχουμε πολύ μεγαλύτερη συγκομιδή από τη Δόξα, βέβαια είμαστε ψηλότερα, αλλά πρέπει να κυνηγάμε τα παιχνίδια ένα προς ένα και όχι να στοχεύουμε μακριά».

Για τους κινδύνους που κρύβει: «Το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, νομίζω στα τελευταία λεπτά θα μπορούσε να έχει άλλη τροπή. Είναι δύσκολα παιχνίδια, όταν το 0-0 κρατάει μέχρι το τέλος».

Για την βελτίωση του κλίματος έπειτα από τη νίκη στην Κομοτηνή: «Μετά από τέτοια νίκη, σε τέτοιο γήπεδο, η ψυχολογία ανεβαίνει περισσότερο. Πανηγυρίζαμε λες και πήραμε κάποιον τελικό, διότι θα ήμασταν πολύ δύσκολα αν δεν κερδίζαμε. Ευτυχώς τα πράγματα ήρθαν όπως θέλαμε».

Για την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Πρόμπιερζ: «Ο προπονητής πιστεύει περισσότερο στη δουλειά. Δεν πιστεύει μόνο σε μένα. Κι άλλα παιδιά έχουν πάρει ευκαιρίες, ο Γιαννιώτας, ο Οικονομόπουλος και νομίζω αν δουλεύουνε σκληρά όλοι θα ανταμειφθούν».

Για τη θέση που πιστεύει ότι αποδίδει καλύτερα: «Πέρυσι χρησιμοποιήθηκα περισσότερο στη μεσαία γραμμή, αλλά στην Εθνική έπαιξα πιο μπροστά και πέτυχα αρκετά γκολ. Βέβαια δεν νομίζω πως θα με χρησιμοποιεί συνέχεια εκεί. Και τερματοφύλακας αν χρειαστεί να παίξω, θα δώσω ό,τι καλύτερο έχω»!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
TAGS: Άρης