Δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να υπάρξει συνάντηση της διοίκηση του Άρη με τον εκπρόσωπο του Σάκη Πρίττα.

Οι δύο πλευρές θα προσπαθήσουν να βρουν τη «χρυσή τομή», αφού ο 32χρονος μέσος δεν υπολογίζεται από τον Μίχαλ Πρόμπιερζ και αρκετές ομάδες της Σούπερ Λίγκας έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Ωστόσο, η μεταγραφή του Πρίττα εξαρτάται από το «πράσινο φως» των Θεσσαλονικέων στην αποδέσμευσή του. Τη φετινή σεζόν ο διεθνής χαφ έχει παίξει σε τέσσερις αγώνες της Σούπερ Λίγκας, έχοντας συνολικό χρόνο συμμετοχής 272 λεπτά.

Την ίδια ώρα, η Κρουζ Αζούλ – σύμφωνα με αρκετές ιστοσελίδες στο Μεξικό – ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κάρλος Τόχα. Η συγκεκριμένη ομάδα ψάχνει παίκτες για τη μεσαία γραμμή και ο Κολομβιανός χαφ φέρεται να είναι ψηλά στη σχετική λίστα.

Τέλος, η «κίτρινη» διοίκηση περιμένει απάντηση στο αίτημα που έχεικαταθέσει στην Εφορία για επιμήκυνση των δόσεων αποπληρωμής του χρέους.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να κάνει σούπερ γιορτές, ούσα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έκανε μία νίκη στο Champions League και μετά άρχισε τις γκέλες στο πρωτάθλημα…»

Αθανασίου: «Θα μπορούσε να έχει καλύτερη μοίρα ο Παναθηναϊκός, λείπει ένας… Παντελίδης από το ρόστερ»

ΠΑΟΚ–Παναθηναϊκός: Παράδοση, σκορ και σερί που «δείχνουν» ντέρμπι στην Τούμπα

Κετσετζόγλου: «Μεγαλύτερη η σημασία και ο κίνδυνος του αγώνα με τον ΟΦΗ για την ΑΕΚ μετά την γκέλα του Ολυμπιακού»

Τσορμπατζόγλου: «Στοιχίζει στον ΠΑΟΚ η απουσία του Γιακουμάκη σε ένα τόσο σημαντικό ντέρμπι»

Παγκάκης: «Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα ξεκαθαρίσει τους στόχους του Παναθηναϊκού»

Κωνσταντινίδης: «Άλλο ματς από αυτό της Λεωφόρου-Να πιέσουμε τον Παναθηναϊκό»

Ζίβκοβιτς: «Με πάθος και ενέργεια για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό»

Καραπαπάς κατά διαιτησίας: «Μπερδέψατε την καλή μας πρόθεση με κάτι άλλο»

TAGS: Άρης