Απαισιόδοξοι για τη χρονιά που μόλις άρχισε δηλώνουν στην πλειονότητά τους οι Γάλλοι. Ποσοστό 55% είναι απαισιόδοξο για το 2012 ενώ εννιά στους δέκα τοποθετούν την ανεργία στην κορυφή της λίστας των ανησυχιών τους, σύμφωνα με δημοσκόπηση για λογαριασμό του RTL.

Από το 55% των Γάλλων που είναι απαισιόδοξοι, οι ερωτηθέντες σε ποσοστό 7% δηλώνουν «πολύ απαισιόδοξοι».

Μόνο το 44% βλέπει με αισιοδοξία τη νέα χρονιά, ποσοστό που μειώνεται από χρόνο σε χρόνο. Το 2010 ήταν 53% και το 2009 60%!

Η ανεργία παραμένει η μεγαλύτερη ανησυχία για εννέα στους δέκα Γάλλους. Το 77% πιστεύει πως το θέμα αυτό θα πρέπει να αποτελέσει προτεραιότητα φέτος ενώ 66% πιστεύει πως προτεραιότητα θα πρέπει να είναι το κοινωνικό σύστημα (υγεία, συντάξεις κλπ).

Πηγή: Newsbeast.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δυστύχημα στη Ρουμανία: Ταυτοποιήθηκαν οι επτά σοροί - Ετοιμότητα για τον επαναπατρισμό

Χαλκιδική: Μετωπική σύγκρουση βαν με λεωφορείο που μετέφερε μαθητές

«Το αποκλείω 1.000% να κόλλησε το τιμόνι»: Τι αναφέρει πραγματογνώμονας για το δυστύχημα στη Ρουμανία

Ηράκλειο: Αυτοκίνητο χτύπησε μικρό παιδί έξω από το σχολείο

Γιώργος Μαυρίδης: «Μακάρι να είναι η τελευταία φορά - Ήταν να πάω και εγώ οδικώς για το ματς με τη Λιόν»

Μάτι: Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζήτησε να απορριφθούν οι αιτήσεις αναίρεσης των 4 καταδικασθέντων

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις την Πέμπτη

Νεκρό βρέφος επτά ημερών στο Παίδων Αγία Σοφία

Τριήμερο πένθος στην Κεντρική Μακεδονία για το δυστύχημα με θύματα φιλάθλους του ΠΑΟΚ

Δυστύχημα στη Ρουμανία: «Μπλόκαρε το τιμόνι κατά την προσπέραση» ανέφερε επιζών σε Έλληνα γιατρό