Την ισόβια εξαίρεση του Γιώργου Τανατζή από τους αγώνες του Ολυμπιακού, ζητά από την ΚΕΔ -μέσω ανακοίνωσης- η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ, με αφορμή την κλήρωση του διαιτητή στην αναμέτρηση των Πειραιωτών κόντρα στον Πανιώνιο.

«Θεωρούμε ότι έχει εμπάθεια με τον Ολυμπιακό και τα επανειλημμένα λάθη του σε βάρος της ομάδας μας, μόνο ανθρώπινα δεν χαρακτηρίζονται», αναφέρεται μεταξύ άλλων.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με αφορμή τη κλήρωση του διαιτητή κ. Γεωργίου Τανατζή στον αγώνα με αντίπαλο την ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012, επαναδιατυπώσαμε και εγγράφως προς τη ΚΕΔ το πάγιο αίτημά μας για ισόβια εξαίρεση του εν λόγω διαιτητή από τους αγώνες του Ολυμπιακού.

Η ΚΕΔ μας ενημέρωσε προφορικά αργά χθες το βράδυ ότι το αίτημά μας απορρίφθηκε.

Κατόπιν των ανωτέρω, καλούμε τον κ. Γ. Τανατζή να αυτοεξαιρεθεί άμεσα από όλους τους αγώνες της ομάδας μας
».

Ακολουθεί αυτούσια η επιστολή της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:

«Προς: ΚΕΔ
Υπ’ όψιν: κ. ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ
Πειραιάς 29/12/2011
Κύριε Συμεωνίδη,

Έχουμε εκφράσει επανειλημμένως τη θέση μας για τις “ικανότητες” του διαιτητή κ. Γεωργίου Τανατζή, τον οποίο θεωρούμε αποκλειστικά υπεύθυνο για αρκετές ήττες της ομάδας μας που είχαν ως αποτέλεσμα την απώλεια τίτλων.

Αποκορύφωμα των συνεχών μεροληπτικών ενεργειών του σε βάρος του Ολυμπιακού, ήταν οι αποφάσεις του στον προπέρσινο 3ο τελικό των playoffs του πρωταθλήματος καθώς και στον περυσινό 4ο τελικό των playoffs του πρωταθλήματος όπου, εκτός των άλλων, επέτρεψε την έναρξη και διεξαγωγή του αγώνα, κατά τη διάρκεια του οποίου κινδύνευσε σοβαρότατα η σωματική ακεραιότητα των μελών της αποστολής της ομάδας μας.

Ο εν λόγω διαιτητής είναι ανεπιθύμητος από την ΚΑΕ ΟΣΦΠ, θεωρούμε ότι έχει εμπάθεια με τον Ολυμπιακό και τα επανειλημμένα λάθη του σε βάρος της ομάδας μας, μόνο ανθρώπινα δεν χαρακτηρίζονται. Παρά το γεγονός ότι έχουμε ζητήσει πάρα πολλές φορές στο παρελθόν την εξαίρεσή του, επιμένετε να ορίζετε τον συγκεκριμένο διαιτητή να διαιτητεύει αγώνες της ομάδας μας και βέβαια αυτός συνεχίζει μέχρι σήμερα ανενόχλητος το “έργο” του.

Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί και για τον λόγο αυτό ζητούμε την ισόβια εξαίρεσή του από τους αγώνες της ομάδας μας στις εγχώριες διοργανώσεις.

Με εκτίμηση,
Χρήστος Θ. Σταυρόπουλος
Γεν. Διευθυντής
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ξανθόπουλος: «Για να έχεις πιθανότητα να κερδίσεις εδώ πρέπει να βάλεις τα σωστά σουτ»

Όσμαν: «Αντιδράσαμε στο παιχνίδι με τη Βίρτους, αυτή πρέπει να είναι η ταυτότητά μας»

Τα highlights από τη νίκη του πληθωρικού Παναθηναϊκού κόντρα στο ανταγωνιστικό Περιστέρι Betsson

Ακύρωσε το ρεπό της Δευτέρας ο Αταμάν: «Τέτοια νίκη είναι σαν ήττα - Αν είσαι μεγάλη ομάδα παίζεις όπως ο Ολυμπιακός»!

Stoiximan GBL: Διατήρησε το αήττητο ο Ολυμπιακός, συνεχίζει το κυνήγι ο Παναθηναϊκός

Ξανθόπουλος: «Μετά από πολύ καιρό δουλέψαμε φυσιολογικά»

Με ηγέτη Σάλας το Μαρούσι χαμογέλασε μετά από δύο μήνες και έστειλε μήνυμα… παραμονής!

Σερέλης: «Δεν είχαμε τη σωστή νοοτροπία και τη σοβαρότητα που έπρεπε» - Ο λόγος που δεν έκανε δηλώσεις ο Αταμάν

Ανέβασε ένταση στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός και καθάρισε το Περιστέρι

Μπαρτζώκας: «Ευχαριστώ τους προέδρους που έβαλαν πτήση τσάρτερ για να αποφύγουμε τα μπλόκα»