Έπειτα από μεγάλο διάστημα, ο Άρης προετοιμάστηκε με όλους τους διαθέσιμους παίκτες έτοιμους (εξαιρούνται οι παροπλισμένοι) και προπαντός με καλή ψυχολογία από τα τελευταία θετικά αποτελέσματα, με στόχο να συνεχίσει το σερί με νίκη στην Κέρκυρα κόντρα στην τοπική ομάδα.

Επιστρέφουν σε αποστολή οι Σανκαρέ, Βράνιες. Μοναδικό ερωτηματικό ο Καζναφέρης, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Σήμερα γυμνάστηκε σε χαλαρούς ρυθμούς και ταξίδεψε στο Νησί των Φαιάκων, αλλά μόνος του, υπό τον φόβο να κολλήσει κάποιον από τους συμπαίκτες του. Η συμμετοχή του θα κριθεί αύριο, ενώ για παν ενδεχόμενο η αποστολή αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά: Βελλίδης, Γιακούποβιτς, Νέτο, Μίσελ, Λαζαρίδης, Ντίκο, Σανκαρέ, Καζναφέρης, Γιαννιώτας, Τσέζαρεκ, Κατίδης, Ακόστα, Φατί, Τόχα, Βράνιες, Καπετάνος, Ούμπιντες, Σολτάνι, Παπαζαχαρίας.

«Σημαντικό στοιχείο η καλή ψυχολογία»

«Δεν θα πρέπει να υποτιμήσουμε την Κέρκυρα», προειδοποιεί ο Μίχαλ Πρόμπιερζ στην Nova και θέτει ως στόχο «να συνεχίσουμε αυτό το μικρό σερί των επιτυχημένων αποτελεσμάτων». Είναι γεγονός ότι οι νίκες επί Πανθρακικού και Δόξας Δράμας βελτίωσαν το κλίμα. «Είναι σημαντικό στοιχείο για την ομάδα να έχει καλή ψυχολογία. Δείξαμε ότι μπορούμε να γυρίσουμε κάποια παιχνίδια και είναι βασικό να πηγαίνεις να παίζεις με καλή ψυχολογία», επισήμανε ο Πολωνός τεχνικός.

Σκληρός διαπραγματευτής ο Νέρι

Δυσκολίες συναντούν οι διοικούντες τον Άρη στις συζητήσεις με την πλευρά του Νέρι Καστίγιο για την λύση του συμβολαίου του. Το καλοκαίρι συμφώνησε σε διετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές 1,1 εκατομμύριο ευρώ και για να υπογράψει το «διαζύγιο» αξιώνει το μεγαλύτερο μέρος του ποσού. Δεδομένου ότι για να αποχωρήσει θέλει μπροστά τα χρωστούμενα και τα υπόλοιπα σε δόσεις, γίνεται αντιληπτό πως η «κίτρινη» ΠΑΕ δεν έχει το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις. Αυτές θα συνεχιστούν με την προσδοκία να βρεθεί μια συναινετική λύση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Άρης