Εκστασιασμένος που βρίσκεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ενθουσιασμένος που διεκδικεί τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ δηλώνει ο Φιλ Τζόουνς, που ανυπομονεί να πάρει έναν πρώτο τίτλο στην καριέρα του.

Ο 19χρονος Άγγλος αποκτήθηκε έναντι 20 εκ λιρών το καλοκαίρι από την Μπλάκμπερν και εξελίσσεται σε ένα από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας έχοντας αγωνιστεί μέχρι τώρα με την ίδια επιτυχία ως αμυντικός, ως δεξί μπακ και ως αμυντικό χαφ τόσο σε συλλογικό όσο και σε εθνικό επίπεδο.

«Είμαι ενθουσιασμένος. Αγαπώ την ομάδα. Είναι ωραίο συναίσθημα να είσαι στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας πολλές πιθανότητες να κατακτήσεις το πρωτάθλημα» τόνισε αρχικά ο Τζόουνς και συνέχισε:

«Ποτέ, ούτε για ένα δευτερόλεπτο δεν σκέφτηκα ότι δεν είμαστε αρκετά καλοί. Ο τρόπος που αντιδράσαμε μετά το παιχνίδι με τη Σίτι είναι απίστευτος. Κανείς δεν πίστευε ότι θα επανερχόμασταν τόσο σύντομα, όμως η Γιουνάιτεντ κάνει πάντα το καλύτερο δυνατό και τα καταφέρνει. Όταν έχεις τις πιθανότητες κόντρα τότε φαίνονται οι αληθινοί μαχητές. Αυτή είναι η ομορφιά της Γιουνάιτεντ».

Άκης Βαΐου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσέλσι – Λιντς: Οι ευάλωτοι «μπλε», το... γιατρικό στο Γουέμπλεϊ και ο φετινός, κακός τους δαίμονας

Άλλαξε… τροπάριο στα κόρνερ, νίκησε και ξέφυγε προσωρινά η Άρσεναλ!

Εφτάψυχη Μάντσεστερ Σίτι, ανέτρεψε την αξιόμαχη Σαουθάμπτον στα τελευταία λεπτά και προκρίθηκε στον τελικό του FA Cup!

Σοκ στο 92' από… άλλο ματς για την Τότεναμ, παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού και με νίκη!

Η απόλυτη παράνοια: Η Ρότσντεϊλ έβαλε γκολ τίτλου στο 95' αλλά η Γιορκ Σίτι της έκλεψε την άνοδο ισοφαρίζοντας στο 113'!

Κυνηγώντας τη δική της ευρωπαϊκή τύχη, η Φούλαμ προκάλεσε πλήγμα στην Άστον Βίλα

Πρώην προπονητής τερματοφυλάκων της Λίβερπουλ στο England365: Χάσαμε τίτλους από τη διαιτησία, ποτέ μη λες ποτέ για Κλοπ

Μάντσεστερ Σίτι-Σαουθάμπτον: Πρώτος ημιτελικός στο FA Cup με ξεκάθαρο φαβορί

Πεντάρα σωτηρίας για την αφηνιασμένη Φόρεστ, άφησε Γουέστ Χαμ και Τότεναμ να «καίγονται»!

Σε «κόκκινο διάβολο» θέλει να μετατρέψει τον Βαν ντε Βεν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ