Η κατάκτηση της Ευρωλίγκα είναι ο μεγάλος φετινός στόχος του Παναθηναϊκού όπως επανέλαβε μιλώντας στον SuperΣΠΟΡ FM 94,6 ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, Παύλος Γιαννακόπουλος. «Θέλουμε να φτάσουμε στο φάιναλ φορ και να κατακτήσουμε το τρόπαιο», δήλωσε σχετικά, ενώ προανήγγειλε και την απόκτηση ενός ακόμη τουλάχιστον παίκτη, ενώ δήλωσε άγνοια για τα περί πρότασης των Χιούστον Ρόκετς στον Βασίλη Σπανούλη.

Η κατάκτηση της Ευρωλίγκα είναι ο μεγάλος φετινός στόχος του Παναθηναϊκού όπως επανέλαβε μιλώντας στον SuperΣΠΟΡ FM 94,6 ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, Παύλος Γιαννακόπουλος.

«Επιθυμία μας είναι να φτάσουμε στο Final Four και να κατακτήσουμε την Ευρωλίγκα. Καλούμε τους φίλους του Παναθηναϊκού ό,τι είναι να κάνουν να το κάνουν το συντομότερο δυνατό, ώστε και εμείς να κάνουμε τον προγραμματισμό μας για το γήπεδο και τους αγώνες του πρωταθλήματος», δήλωσε σχετικά, ενώ αναφερόμενος στην μεταγραφή του Ρομπέρτας Γιαβτόκας, αλλά και στις επόμενες κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας είπε: «Εμείς ακολουθούμε τις εισηγήσεις του προπονητή. Εισηγήθηκε την απόκτηση του συγκεκριμένου παίκτη και εμείς προσπαθήσαμε να την κάνουμε πράξη το συντομότερο δυνατό. Αν ο προπονητής ζητήσει άλλες μεταγραφές και νομίζω πως θα γίνει μια ακόμη, εμείς θα το κάνουμε. Εμείς δεν κάνουμε τον προπονητή για να παίρνουμε τις αποφάσεις μόνοι μας. Όταν θα έρθει ο προπονητής από τις διακοπές θα μιλήσουμε για όλα τα θέματα».

Ερωτηθείς για την πρόταση για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας που φέρεται να έχει στα χέρια του ο Βασίλης Σπανούλης, ο διοικητικός ηγέτης του «τριφυλλιού», είπε: «Δεν έχω υπόψη μου κάτι επισήμως. Εφόσον δεν είμαι ενημερωμένος, δεν μπορώ να απαντήσω σε υποθετικές ερωτήσεις. Είναι αθλητής μας και οι πρώτοι που έπρεπε να το μάθουμε είμαστε εμείς».

Σχολιάζοντας την ενίσχυση τόσο της ομάδας του, όσο και του αντίπαλου δέους, Ολυμπιακού είπε: «Είναι ευτύχημα για τον Παναθηναϊκό και τις άλλες ομάδες να γίνεται ένα τίμιο, καθαρό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Έτσι το μπάσκετ θα επιστρέψει στα παλιά επίπεδα».

Παράλληλα δεσμεύτηκε πως από την πλευρά του θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να εξαλειφθούν φαινόμενα βίας ανάλογα με εκείνα στους περσινούς τελικούς του πρωταθλήματος: «Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν. Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι αγώνες να γίνονται σε ομαλά πλαίσια. Θα είναι χαρά για μας να έρχεται ο πατέρας με το παιδί του στο γήπεδο για να βλέπει θέαμα και όχι πόλεμο. Δεν μπορείς να ελέγξεις 20.000 ανθρώπους. Έγιναν πέντε παιχνίδια με sold out και δεν συνέβη τίποτα και έγιναν σε ένα. Εμείς καταδικάζουμε τα επεισόδια. Το γήπεδο είναι ιερός χώρος για ψυχαγωγία και όχι για πόλεμο».

Τέλος, μιλώντας για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό δεν έκρυψε την αισιοδοξία του: «Με τη βοήθεια όλων μας θα γίνει σύντομα και οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα έχουν ένα κόσμημα για την Ελλάδα. Όλα πάνε ομαλά, αν λάβουμε υπόψη μας το μέγεθος και τη σημασία του έργου».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παπανικολόπουλος: «Η Καρδίτσα βαδίζει σε πρωτόγνωρα μονοπάτια και τα παιδιά έχουν πλήρη επίγνωση του τι γίνεται»

Ερντέμ: «Συγχαρητήρια στις παίκτριες και στους οπαδούς μας - Πολύ σημαντική η Σταμολάμπρου, τώρα είμαστε καλύτερες»

Επέστρεψε στις νίκες με 100άρα η Καρδίτσα και βύθισε το θλιβερό Μαρούσι

Λύγισε για την επιστροφή της η Σταμολάμπρου: «Δεν ένιωσα στιγμή μόνη μου σε όλο αυτό, ευχαριστώ τον κόσμο»

Μπαρτζώκας: «Σε καλύτερη κατάσταση απ' ό,τι περιμέναμε ο Μόρις - Άξιζε η υπομονή που κάναμε για να τον βρούμε»

Τα ιστορικά επιτεύγματα του Ντόρσεϊ μετά την απίθανη εμφάνισή του στο Ολυμπιακός-Κολοσσός!

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Συνεχίζει την αήττητη πορεία του ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός

Καράσκο: «Στις αρχές της τρίτης περιόδου χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και αυτό δεν επιτρέπεται»

Ντόρσεϊ: «Νιώθω ότι δικαιώνομαι για την σκληρή δουλειά που κάνω, δεν παίρνω τίποτα ως δεδομένο»

Α1: Συνέτριψε τον Πανσερραϊκό και έκλεισε το 2025 στην κορυφή ο Παναθηναϊκός