Μπορεί να απολαμβάνει την εκτίμηση των οπαδών της ομάδας, αλλά οι αποφάσεις για τη μείωση του μπάτζετ θα αποτελέσουν τον λόγο που τελικά ο Κρις Κόουλμαν θα αποχωρήσει από την Λάρισα.

Αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι ότι ο Ουαλός τεχνικός έχει πάρει τις αποφάσεις του αλλά για να μην φέρει την ομάδα αντιμέτωπη με μεγάλα προβλήματα θα κάτσει στον πάγκο της στα επόμενα παιχνίδια για το πρωτάθλημα της Football League.

Έτσι ο Κόουλμαν θα κάτσει στον πάγκο στον σημερινό αγώνα στα Γιαννιτσά αλλά και στον επόμενο με τον Διαγόρα. Μετά το τέλος του θα καταθέσει την παραίτησή στην διοίκηση της Λάρισας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην ΑΕΛ είναι γνώστες της απόφασης του Ουαλού τεχνικού και έτσι έχουν αρχίσει να κάνουν την έρευνά τους για να βρουν τον αντικαταστάτη του. Φαβορί φαντάζει ο Βαγγέλης Βλάχος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Superbet League 2: Οι διαιτητές της αγωνιστικής - Ποιο σφυρίζουν στα ντέρμπι

Τέλος από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Πύργου ο Κουτρομάνος

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Superbet League 2: Τότε διεξάγονται τα δύο ντέρμπι

Η Νίκη Βόλου απάντησε στον Πανιώνιο για τη διαιτησία: «Ανύπαρκτο πέναλτι και οφσάιντ στο δεύτερο γκολ»

Φωνάζει ο Πανιώνιος για το οφσάιντ του Ταβάρες: «Αδιανόητη και προκλητική υπόδειξη που καθόρισε την έκβαση»

Βαθμολογία Superbet League 2: Έχασε χρυσή ευκαιρία να πλησιάσει την πρωτοπόρο Μαρκό ο Πανιώνιος

Όρθιος στον Βόλο ο Πανιώνιος, ισόπαλο το ντέρμπι με τη Νίκη

Ο Μάναλης ισοφάρισε με πέναλτι και αφιέρωσε το γκολ στον Πέττα

Με σουτ στην κίνηση, ο Τζανετόπουλος χάρισε το προβάδισμα στη Νίκη Βόλου απέναντι στον Πανιώνιο

«Κόλλησε» στη Χρυσούπολη και πέταξε την ευκαιρία η Athens Kallithea - Πρώτη και... επεισοδιακή νίκη για Αναγέννηση!