Μπορεί τα τελευταία δύο χρόνια η Red Bull να έχει πανηγυρίσει δύο Παγκόσμιους τίτλους και να έχει σπάσει αρκετά ρεκόρ, ωστόσο όλοι στην ομάδα διατηρούν την επιθυμία τους για περισσότερες διακρίσεις, με πρωτοστάτη τον Σεμπάστιαν Φέτελ.

Το αφεντικό των «κόκκινων ταύρων», Άντριαν Νιούι, έπλεξε το εγκώμιο του Γερμανού πιλότου, τονίζοντας πως θέλει να γίνεται όλο και καλύτερος, μαθαίνοντας από τα λάθη του.

«Νομίζω ότι το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ο Σεμπ είναι αποφασισμένος και ανήσυχος νεαρός, που προσπαθεί να καταλάβει τα πάντα για το μονοθέσιο και για την απόδοσή του. Ακόμη και όταν κάνει λάθη, κάτι που είναι ανθρώπινο, προσπαθεί να μάθει από αυτά. Έτσι θα αναλύσει τι έκανε αυτή τη σεζόν για να τα βελτιώσει», ανέφερε το αφεντικό της Red Bull, ο οποίος συμπλήρωσε πως όλοι στην ομάδα έχουν τη “δίψα” για περισσότερες διακρίσεις, παρά τις επιτυχίες των δύο τελευταίων χρόνων.

«Υπάρχει μεγάλη θέληση και “δίψα”. Και για να είμαι ειλικρινής αυτό έρχεται, σε όποια θέση και να βρίσκεσαι. Και το αστείο είναι πως αν τα κάνεις όλα καλά, δεν νιώθεις τίποτα διαφορετικό από το να μην τα έκανες καλά», πρόσθεσε.

Σταυρούλα Σάββα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

H Formula 1 επιστρέφει στην Αφρική: Στη Ρουάντα Grand Prix από το 2030 και μετά

Η βαθμολογία της Formula 1: Ολοένα και πιο κοντά στον τίτλο ο Αντονέλι - Πλησιάζει την τριάδα ο Φερστάπεν

He is back: Δεύτερη σερί νίκη για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

Ιστορική pole position για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

F1: Κυρίαρχος ο Φερστάπεν στο βρόχινο Σπριντ της Σιγκαπούρης – Καταστροφικό φινάλε για τη ΜακΛάρεν

Καμία ποινή για Φερστάπεν στο περιστατικό με Χάμιλτον: Εκκινεί από την pole position στο Sprint Σιγκαπούρης

Συνεχίζει με... σπασμένα φρένα ο Φερστάπεν: Ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» κατέκτησε την pole του Sprint Race της Σιγκαπούρης!

Φερστάπεν: «Περήφανος για όλη την ομάδα»-Αντονέλι: «Ό,τι καλύτερο μπορούσαμε»

Formula 1: «Φωτιά» στη βαθμολογία μετά τη Μαλαισία – Φερστάπεν και Νόρις μαζί στους 188 βαθμούς

Πρώτη φετινή νίκη ο Φερστάπεν στο χάος της Μαλαισίας, απίθανο comeback οι Ferrari, καταστροφή για Ράσελ!