Πικραμένος από την νέα βαθμολογική απώλεια του Άρη και την αδυναμία του να βγει από το αγωνιστικό αδιέξοδο εμφανίστηκε ο Νίκος Λαζαρίδης, ο οποίος ωστόσο τόνισε την υποχρέωση όλων να τον καταστήσουν ξανά υπολογίσιμο αντίπαλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο αρχηγός του Άρη:

«Κάναμε μια κακή εμφάνιση σήμερα. Είμαστε δυσαρεστημένοι από την ήττα, κάναμε στο τέλος δύο-τρεις καλές ευκαιρίες αλλά δεν είχε αποτέλεσμα. Πρέπει να αρχίσουμε να νικάμε σιγά-σιγά και να βγούμε από τη δύσκολη καμπή στην οποία είμαστε. Μας πικραίνει πολύ η άσχημη θέση μας στη βαθμολογία, γιατί είμαστε Άρης και γι’ αυτό πρέπει να συνεχίσουμε.

Είναι μερικά παιχνίδια που κρίνονται στο γκολ. Σήμερα είχαμε δυνατές μονομαχίες, ηττηθήκαμε, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε εμείς πρώτοι, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γκαρέ: «Δεν εξαρτάται από εμένα αν θα μείνω στον Άρη, αλλά από το κλαμπ και τον πρόεδρο»

Τρέλα στον κόσμο του Παναθηναϊκού: Γεμίζει το Πανθεσσαλικό για το ματς με τον Βόλο!

Τσακίρης: «Μόνο κάποιες παρουσίες παικτών μπορεί να κρατήσει η ΑΕΚ»

Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν σήμερα στις 14:00 τα εισιτήρια για ΑΕΚ σε... combo με ΤΣΣΚΑ Σόφιας!

Τσορμπατζόγλου: «O ''δίαυλος'' επικοινωνίας που ψάχνει ο Λίσι -Που βρίσκονται οι ανανεώσεις Μιχαηλίδη & Ζίβκοβιτς»

Στο Καυτανζόγλειο το Σάββατο ο Φοφόνκα για το Ηρακλής-Kifisia FC Tutu Deals: «Η ομάδα μας χρειάζεται δίπλα της»

ΑΕΚ: Επιστρέφει και στρέφεται σε Παναιτωλικό

ΠΑΟΚ: Σενάριο με Μπάνζα και Εντιαγέ μαζί – Η αγωνία για Πέλκα πριν τον ΟΦΗ

Τσορμπατζόγλου: «Ζήτημα για τον προβληματικό ΠΑΟΚ η αξιοποίηση του Μπάνζα - Θέλει να χτίσει κορμό, αλλά...»

Ο Παναιτωλικός πήρε εισιτήρια για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ

TAGS: Άρης