Σε συμφωνία με την Φενερμπαχτσέ για την παραχώρηση του Μούσα Σο, ήρθε την Πέμπτη (5/1) η Λιλ. Οι «λιλουά» θα βάλουν στα ταμεία τους το ποσό των 12 εκατομμυρίων ευρώ από αυτή τη μεταγραφή, ωστόσο ο Σενεγαλέζος επιθετικός δεν φαίνεται να είναι «ζεστός» με την προοπτική να αγωνιστεί στην Τουρκία.

Η πλευρά των Τούρκων θεωρεί κλεισμένη τη μεταγραφή κατά 99%, με το μοναδικό πρόβλημα να αποτελεί η συμμετοχή του 25χρονου στο Κόπα Άφρικα με την εθνική ομάδα της Σενεγάλης.

Το συμβόλαιο του Σο με τη Λιλ λήγει τον Ιούνιο του 2013 και είναι πολύ πιθανό να τελειώσει τη σεζόν στη Γαλλία. Ωστόσο, ο περσινός πρώτος σκόρερ του Championnat (25 γκολ σε 36 αγώνες), τη δεδομένη στιγμή, δεν είναι θετικός στο να πάει στην Τουρκία, καθώς επιθυμία του ήταν να αγωνιστεί σε μία ομάδα της Αγγλίας.

Φέτος, μετρά 18 συμμετοχές στο γαλλικό πρωτάθλημα, έχοντας πετύχει έξι τέρματα. Πρώτος στη λίστα για αντικαταστάτης του Σο είναι ο επιθετικός της Μπρεστ, Νολάν Ρου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube