Στην απόκτηση τριών παικτών είναι πολύ πιθανό να προβεί ο ΠΑΟΚ.
Ήδη υπάρχει προφορική συμφωνία με τον Μίλουτιν Άλεξιτς, ενώ σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι συζητήσεις με τον Ράιβον Κόβιλ.
Ωστόσο, όλα θα εξαρτηθούν εάν η FIBA άρει την απαγόρευση μεταγραφών που έχει επιβάλλει στον «Δικέφαλο του Βορρά» αλλά και από την αποδέσμευση του Μαρτίνας Αντριουσκεβίτσιους.
Η FIBA έχει απαγορέψει τις μεταγραφές στον ΠΑΟΚ λόγω χρέους προς τον Ντέγιαν Τομάσεβιτς, το οποίο φτάνει στις 15 χιλιάδες ευρώ. Όμως, στο θέμα αυτό υπάρχει αισιοδοξία στην ΚΑΕ, καθώς σε συνομιλία που είχε ο Μπάνε Πρέλεβιτς με τον Ραζνάτοβιτς (εκπρόσωπο του Σέρβου) αναμένεται να δοθεί ένα ποσό έναντι των οφειλομένων, το οποίο θα είναι κοντά στις εννιά χιλιάδες και αυτό αναμένεται να είναι ικανό ώστε να αρθεί η απόφαση.
Άλλη μία εκκρεμότητα που επιθυμούν να κλείσει το συντομότερο στον ΠΑΟΚ, είναι η αποδέσμευση του Μαρτίνας Αντριουσκεβίτσιους. Πάντως, από την πλευρά του «Δικεφάλου του Βορρά» θεωρείται θέμα χρόνου να αποτελέσει παρελθόν ο Λιθουανός σέντερ, με την εξέλιξη αυτή να ανοίγει το δρόμο για ακόμη μία μεταγραφή.