Κανονικά στη διάθεση του Σάκη Τσιώλη για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, τέθηκε ο Ρούμπεν Πουλίδο, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει βασικός το ερχόμενο Σάββατο. Ο Ισπανός ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, κάτι που χαροποιεί τον κ. Τσιώλη.

Παράλληλα κανονικά προπονήθηκε ο Χουανίτο, ο οποίος σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Αλβάρες θα πάρει θέση στο αρχικό σχήμα.

Ακόμα είναι ιδιαίτερα σημαντικό η επιστροφή των δύο αμυντικών Μπαρτολίνι, Ορόθκο, στις προπονήσεις, όμως θα τεθούν κανονικά στη διάθεση του Σάκη Τσιώλη από την προσεχή Δευτέρα.

Την ίδια στιγμή, ο Ροτζέριο και ο Ρούμπιλ ακολουθούν το δικό τους πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ για προληπτικούς λόγους δεν προπονήθηκε σήμερα ο Ουσέρο.

Αύριο το απόγευμα θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Αστέρα για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και αμέσως μετά ο Σάκης Τσιώλης θα ανακοινώσει την αποστολή της ομάδας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ανατροπή πρωτιάς της ΑΕΚ και τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού

Νίκολιτς: «Δουλεύουμε με τον Ριμπάλτα για να φέρουμε παίκτες με προοπτική, οι προσδοκίες έχουν εκτοξευτεί»

Ξεπερνά τον έναν μήνα η απουσία του Παβλένκα στον ΠΑΟΚ

Αθανασίου: «Κίνδυνος να γράψει αρνητική ιστορία ο Παναθηναϊκός – Ούτε στις νίκες έχει καλή εικόνα»

Έξαλλος με τη διαιτησία ο Μπούσης: Άφησε να εννοηθεί ότι δεν έπρεπε να μετρήσουν τα γκολ της ΑΕΚ

Τσορμπατζόγλου: «Εντυπωσιακό κλείσιμο στη χρονιά για τον ΠΑΟΚ - Κοντά στην κορυφή και επιστρέφει ενισχυμένος»

Κόντης: «Συγκλονιστική εμφάνιση από τα παιδιά, αλλά όταν είσαι τόσο κοντά...»

Σοβαρή ζημιά στο γόνατο για Παβλένκα, τον χάνει για μεγάλο διάστημα ο ΠΑΟΚ

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν ομάδα στην Τούμπα - Να δώσει ταυτότητα ο Μπενίτεθ»

Τσακίρης: «Έπρεπε να ματώσει για να σπάσει την παράδοση η ΑΕΚ - Διόρθωσε το λάθος του με τον Γκρούγιτς ο Νίκολιτς»