Μπορεί οι απουσίες να μη λείψουν ούτε στην Τρίπολη για τον Παναιτωλικό, αλλά τουλάχιστον δεν θα λείψει και πάλι ο Γιώργος Θεοδωρίδης.

Η επιστροφή του πολύτιμου χαφ αντιμετωπίζεται ως «δώρο» από τον Μπάμπη Τεννέ, πόσω μάλλον την ώρα που δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες τριών πολύτιμων στελεχών:

Του Άγγελου Χαριστέα, του Δημήτρη Κουτρομάνου και του Νταβίντ Άντι. Κι αυτό διότι οι δυο πρώτοι παραμένουν τραυματίες, ενώ ο Γκανέζος έχει δηλωθεί να εκτίσει τιμωρία στο παιχνίδι με τον Αστέρα (7/1, 17:15).

Στα θετικά, δε, ότι εκτός του Θεοδωρίδη, ο τεχνικός των Αγρινιωτών θα έχει ξανά στη διάθεσή του και τον Στέφανο Σιόντη, που ξεπέρασε το πρόβλημα στη γάμπα που είχε κληρονομήσει απ' το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Κάπως έτσι, ο Παναιτωλικός (που ολοκλήρωσε την προετοιμασία του την Παρασκευή για το παιχνίδι με τους Αρκάδες) θα ταξιδέψει με τους εξής στην Τρίπολη:

Τζενάμο, Αναστασιάδη, Κούσα, Μουμίν, Μπελεβώνη, Ρότσα, Θεοδωρίδη, Μπουμάλ, Πασά, Παλαιολόγο, Καπνόπουλο, Ετζενγκέλε, Ντολεζάι, Μητρόπουλο, Καραμαλίκη, Μπλάζιτς, Σιόντη και Καμαρά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ανατροπή πρωτιάς της ΑΕΚ και τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού

Νίκολιτς: «Δουλεύουμε με τον Ριμπάλτα για να φέρουμε παίκτες με προοπτική, οι προσδοκίες έχουν εκτοξευτεί»

Ξεπερνά τον έναν μήνα η απουσία του Παβλένκα στον ΠΑΟΚ

Αθανασίου: «Κίνδυνος να γράψει αρνητική ιστορία ο Παναθηναϊκός – Ούτε στις νίκες έχει καλή εικόνα»

Έξαλλος με τη διαιτησία ο Μπούσης: Άφησε να εννοηθεί ότι δεν έπρεπε να μετρήσουν τα γκολ της ΑΕΚ

Τσορμπατζόγλου: «Εντυπωσιακό κλείσιμο στη χρονιά για τον ΠΑΟΚ - Κοντά στην κορυφή και επιστρέφει ενισχυμένος»

Κόντης: «Συγκλονιστική εμφάνιση από τα παιδιά, αλλά όταν είσαι τόσο κοντά...»

Σοβαρή ζημιά στο γόνατο για Παβλένκα, τον χάνει για μεγάλο διάστημα ο ΠΑΟΚ

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν ομάδα στην Τούμπα - Να δώσει ταυτότητα ο Μπενίτεθ»

Τσακίρης: «Έπρεπε να ματώσει για να σπάσει την παράδοση η ΑΕΚ - Διόρθωσε το λάθος του με τον Γκρούγιτς ο Νίκολιτς»