Ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν και την Παρασκευή (6/1) οι Ντάνι, Βασιλακάκης και Φλίσκας της SKODA Ξάνθης, ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, η προετοιμασία των Ακριτών πραγματοποιήθηκε στο γυμναστήριο, καθώς οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν δεν επέτρεψαν στους παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη να πατήσουν γρασίδι.

Έτσι, οι ποδοσφαιριστές της Ξάνθης πέρασαν την ημέρα τους στο γυμναστήριο κάνοντας πρόγραμμα ενδυνάμωσης, ενώ στη συνέχεια παρακολούθησαν βίντεο, στο οποίο ο Μαρίνος Ουζουνίδης εστίασε σε συγκεκριμένες φάσεις.

Αναφορικά με τους τρεις που συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα, ο κ. Ουζουνίδης θα περιμένει την προπόνηση του Σαββάτου, ώστε να γνωρίζει εάν θα μπορεί να τους υπολογίζει κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Τέλος, η τελευταία πρωινή προπόνηση του Σαββάτου μετατέθηκε για το απόγευμα, στις 16:00, όπου μετά θα ανακοινωθεί και η αποστολή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπιανκόν: «Ξεκάθαρο πέναλτι από τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς - Τραγικά όσα είδαμε από διαιτητή και VAR»

Μεντιλίμπαρ: «Και 25 λεπτά να είχαμε, πάλι καθυστερήσεις θα έκανε η Κηφισιά»

Με Ουάρντα, αλλά χωρίς δύο με Ατρόμητο η ΑΕΛ

Τα highlights από την γκέλα του Ολυμπιακού ενάντια στην Κηφισιά

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ισοπαλία του Ολυμπιακού με την Κηφισιά

Τσορμπατζόγλου: «Πρέπει να βγει νικητής από το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για την 11άδα»

Συγκλονιστικός Τεττέη, ξέσπασε σε λυγμούς σε ζωντανή σύνδεση μετά το τελευταίο του ματς με την Κηφισιά

Δεσύλλας: «Πρέπει να είναι βελτιωμένος και να αποφύγει τα λάθη ο Παναθηναϊκός - Η πιθανή 11άδα για Τούμπα»

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει τρομερή αύρα και πολύ μεγάλη ευκαιρία κόντρα στον ΟΦΗ - Οι σκέψεις του Νίκολιτς για την 11άδα»

Χριστόγλου: «Κωμωδία, ρεσιτάλ από τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς»

TAGS: Ξάνθη